Det kom många nyheter under Playstation Day som hölls igår. Bland annat meddelade #Sonys David Reeves att PlayTV till Playstation 3 kommer att släppas i Europa i september. PlayTV låter dig spela in program från din tv till hårddisken på din Playstation 3, vilket var ett välkommet besked när det offentliggjordes i höstas.

Men smakar det så kostar det. Hela 99 euro vill Sony ha för kalaset, men då har du möjlighet att spela in både i HD- och SD-format samt att använda en så kallad "Electronic Programme Guide"-funktion i upp till sju dagar. Dessutom är den kompatibel med Playstation BD-fjärrkontrollen.

Nödvändigt.. ^^ 08/05 Bor alla ute i skogen eller? Med kabeltv så borde ju PlayTV funka utan större problem. 08/05 För bra för att vara på riktigt. 08/05 Det är en laptop hårddisk som sitter i ps3:an, fast jag vet inte hur stor skillnad det är mellan 40 och 60 gb i pris... däremot så får man inte "betala extra" för att köpa diskar under 250 gb, eftersom det är svårt att hitta diskar över 320 gb.... Dessu... 08/05 Om det finns en ingång (scart, hdmi etc) på playTV (eller är det bara ren mjukvara?)så man kan koppla decoder till ps3 och då borde det väl gå att spela in den kanal man valt oavsett CA eller ej. 08/05 Jag säger inte att jag får min info här inne, utan att det faktum att playTV inte har ngn CA-slot har varit känt sedan den först visades upp... 08/05 Nah, fin idé men jag tänker då inte punga ut tusen spänn för det, isåfall väntar jag tills filmen (enda jag ser på TV) går nån annan gång :) 08/05 Tycker vi får avvakta lite innan vi drar några slutsatser, info'n du får här inne på forumet är inte så reliable. Kan hända att man kommer kunna gå runt det finns mycket externa inkopplingar man kan göra med bland annat USB så jag tycker bara vi ska hål... 08/05 Jag läser inläggen här, ingen verkar ta fasta på att playTV inte har ngn kortplats och att det har klagats på sedan den först presenterades... 08/05 Ja, med kortläsare hade det säkert varit kul. En tusenlapp för att spela in SVT och TV4 känns ju inte så motiverat. 07/05
Skicka en rättelse