Mmo-spelet #Black Desert är kanske främst känt för sin tjusiga grafik och imponerande karaktärseditor. Snart får vi anledning att lära oss mer än så om spelet, då det hittar hit till väst inom kort. Releasen är satt till "tidigt 2016", med en alpha-version som ska rulla ut "snart".

Här kommer titeln döpas om till #Black Desert Online, och till skillnad från versionen i Korea och Ryssland så blir det inte tal om free-to-play. Istället anammar utvecklarna buy-to-play-modellen från bland annat #Guild Wars 2 och #The Secret World, vilket innebär att man pröjsar för grundspelet men inte behöver betala någon månadsavgift. Håll utkik på officiella sajten för uppdateringar (än så länge är den dock näst intill tom).

Kör den koreanska versionen av Black Desert, och spelet i sig är grymt bra, alla aspekter av spelet känns udda och fräscht enligt mig, dock behöver dem mer PVE content om det ska lyckas i väst. 18/10 Ah, Lost Ark var det. Tack :) 17/10 Finns två vad jag känner till. Lineage Eternal och Lost Ark. 17/10 Vad hette det där koreanska hack 'n slash-spelet som var på g? Fanns ingen info om det skulle komma till väst men tyckte det såg ruggigt intressant ut 17/10 Jag tycker att b2p är bra om det ej är massa små micro transaktioner som gör en op. Gw2 har det men de tär inget som gör dig specielt överlägseln då gear i det spelet är billigt men den bästa är sjukt dyr även om du köper. Men dem är inte mycket bättre... 17/10 Tja, föredrar det i teorin åtminstone. Free to Play från min erfarenhet lockar bara till sig oerhört mycket jobbigt folk. Visst finns de i alla spel men drastiskt färre, eller så är det bara jag som råkat stöta på fel personer vid fel tillfällen. Tycker... 17/10 Kommer bli samma sak som med archeage: https://youtu.be/wG06WAxoR9k?t=1m19s "CREDIT CARD OPUUUUUUUUUUUUUUUUUUN!!" 16/10 Varför? Du får exakt samma produkt som koreanerna som spelar det spelet gratis? Kan garantera att det blir mikrotransaktioner även om du köper spelet. Bara att spela spelet på koreansk server med Engelsk patch. 16/10 :D Buy to Play! Föredrar den modellen över alternativen. 16/10 Det må vara ett väldigt snyggt spel men för min del har det gått så pass långt att jag blir väldigt skeptisk så fort det nämns att spel är koreanska.. 16/10
Skicka en rättelse