Aldrig för tidigt att göra Fallout 4 snyggare.

När det här skrivs återstår cirka åtta timmar innan #Fallout 4 släpps på Steam, men udda nog finns redan minst en modifikation att hämta.

Enhanced Wasteland är namnet på modden som snyggar till spelet med hjälp av Reshade/SweetFX. Skapelsens mål är att göra världen lite vackrare. Det görs genom att ge miljöerna lite mer lyster, och mindre urvattnade. Eller med kreatörens egna ord:

The goal of this preset was to slightly add more vibrance to the wasteland environment in Fallout 4 and make it appear less washed out. There is also usage of other settings that I think make the game look better.

Du kan se skillnaderna tydligt genom att bege dig hit dra muspekaren över skärmdumparna. Det ser ut att dyka upp en video vad det lider, men av förklarliga skäl är den inte publicerad i nuläget.

FZ recenserar Fallout 4 här, och då på PS4. Vi återkommer i morgon med matiga intryck av pc-versionen.

Kommer troligen vara modden för nya vapen, klädsel, rustningar etc... Total conversions och större mods finns nog inte med på listan. Och konsolspelsmods har mer eller mindre alltid funnits. Bara att det finns få gånger de officiellt stöds av skaparna. 11/11 Hmm... skulle inte kalla SweetFX en Fallout 4 mod. Det funkar ju i princip till vilket spel som helst. 11/11 Let's be honest here.... Ingen konsoll kommer få riktig modsupport 10/11 Källa? Mina källor säger annorlunda. http://kotaku.com/fallout-4-on-xbox-one-will-have-mods-1711418973 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Fallout_4 http://www.express.co.uk/entertainment/gaming/584490/Fallout-4-Bethesda-E3-Xbox-One-PS4-Fallout-Shelter-Appl... 10/11 Ps4 får modstöd. 09/11 Bara på Xbox One. PS4 får inget modstöd. Det var det dem sa på E3 iaf. 09/11 Majoriteten av alla mods som gjordes till Skyrim, och tidigare fallout spel har man varit tvungen att använda script extender, kommer bli samma sak i det här fallet, med tanke på att det är samma motor som Skyrim. Creation Engine. Så allafall enkla mods... 09/11 För mig att jag med läst det någonstans, däremot ganska omständigt att porta över ifrån dator till konsol (kräver även två licenser?) 09/11 Föredrog sweetFX, att det skall vara rostigt och skitigt i postapocalypsen håller jag med om. Men det är inte samma sak som att dränka allt i ett grön slem/hinna. 09/11 Håller med. Modden gjorde i och för sig inte en jättestor skillnad men jag föredrar hur det ser ut vanligtvis ändå. Det finns tillräckligt med färg utan SweetFX för min del. Den bilden du länkade på Infinite där emot... vad i helvete?! :| 09/11
Skicka en rättelse