I sommar är det dags för humoristisk spökjakt igen när en ny Ghostbusters-film har biopremiär. Senaste filmen såg dagens ljus 1989 och många fans är säkert glada över att konceptet återupplivas. Har de tur kan de även spela ett färskt spel i samband med sommarens biopremiär.

Rykten viskar nämligen om ett spel signerat #Activision. Vi får dock inte veta mer än att det ska släppas till Xbox One och Playstation 4 samtidigt som den nya filmen. #Ghostbusters The Video Game från 2009 visade att det går att göra bra spel på temat, så vi hoppas att det ligger någon sanning bakom uppgifterna.

Via retail-merchandiser.

En blandning av kvinnor och män hade väl vart det mest intressanta.. Venkmans käbbel, Egons vetenskapsmummel, rays optimism och winstons sobra syn på allt.. utöka det instället för att ersätta med några flamsor Kanske bara jag som är negativ.. jag älska... 01/02 skulle tro att både spelet och filmen kommer bli usla, visst jag kan ha fel men nästan alla remakes är skit. 01/02 https://www.youtube.com/embed/QGbtnFHNQBw 01/02 Det Ghostbusterspel jag lirade senast. ;) [https://www.youtube.com/watch?v=GWcbroL9ves] 31/01 Ser onekligen så ut. 31/01 Blev glad när det skulle vara kvinnor i nya Ghostbusters och kunde ha blivit något riktigt bra och nytt. Tills jag såg att dom slänger in skådespelare som Melissa Mcarthy som bara gör fjantkomedi. Tror filmen kommer lägga mer fokus på fjantiga skämt med... 31/01 Colour me sceptical. 31/01 Uppföljare till klassisk, älskad film med nostalgiska fans... Check! Stora förändringar i skådis-ensemblen och karaktärsgalleriet... Check! Spel baserat på filmen... Check! Ja, jag tror vi har allt som behövs för årets stora framgångssaga. 31/01 Tror jag ska börja kommentera "alla" spel med något om att dom är hetero godkända. FZ's community får ursäkta om det kommer bli tjatigt! (Visste inte om varken film eller spel. Ser fram mot båda då jag saknat Ghostbusters sen jag var liten parvel) 30/01 Precis, det är bara en menlös mjölkning av ett starkt varumärke, vare sig det är män eller kvinnor i rollerna. EDIT: Däremot finns det säkert folk som stör sig främst på att det är kvinnor i rollerna också, med tanke på hur många som tummat HBTQ-komment... 30/01
Skicka en rättelse