Blizzard misslyckades fullständigt med mmo-projektet Titan, men ur spillrorna av nederlaget lyckades de skrapa ihop till shootern #Overwatch istället. Vi har testat tidig kod från spelet och vårt omdöme läser du förhandstitten. Förslagsvis medan du tankar hem spelet för att testa själv.

Den utlovade öppna betan har nämligen anlänt, och det är fritt fram för alla att testa spelet för att se om det är något att ha. Vill du köra pc-versionen är det battle.net du ska vända dig till. För Xbox One och Playstation 4 är det respektive onlinebutik som gäller. Betan pågår fram till den 9 maj, klockan 19.00 svensk tid.

Medan du tankar hem spelet kan du spana in en grafikjämförelse mellan de olika versionerna. Vi har dock svårt att se några större skillnader..

Kom ihåg att competitive mode saknas i betan tyvärr, men kommer dyka upp igen runt release. Det kommer tillföra ett helt system för progression för de som tycker det saknas lite av det i quickplay. 06/05 Jag älskar detta spelet! Kört några timmar och sitter nu här på jobbet medans majoriteten är lediga, med en overwatch stream och bara längtar hem så jag kan spela mer! 06/05 Nu är det avgjort tetris slår båda spelen med hästlängder. Och det är inte ens ett fps spel hur är det möjligt? 06/05 Kunde inte sagt det bättre själv. Va lite sådär nja innan, hade inte kollat jättemycket. Men fyfan vilket underbart spel! Bättre känsla o smoothness i rörelse o grejor i ett fps får man gå långt tillbaka för att hitta. 06/05 Riktigt bra spel! Blizzard levererar igen. När du efter några matcher börjar känna dig mätt på spelet byter du bara karaktär och kan fortsätta så i åtskilliga timmar! "Bara en till runda"-känslan är där, och det är blizzard bäst i världen på. 06/05 Vad jag vet är det enda spelet där man kan kontrollera sin "cone of fire" med musrörelser Counter-Strike. En sådan random spread som i detta spel är där för att göra vapnen mer balanserade, utan spread skulle man kunna stå på 1000 meters avstånd och trä... 06/05 Skotten har rekyl men du kan inte hantera det dom har bara en reticle där skotten går random och träffar i ett random mönster vilket gör spraya med vapen du ska hålla inne random som fan ta tracer och soldier som exempel, när du inte kan kontrollera rek... 06/05 Spelat rätt många timmar nu på open beta, känner mig typ klar med ow. Skulle vilja testa Battleborn, ser ut som att det kan vara kul. påminner om monday night combat 06/05 Jag tycker att man rör sig för långsamt i Overwatch. Öka hastigheten med 10% och det skulle kännas mycket bättre. 06/05 Inte ett arena-fps enligt mig. I ett sådant spawnar alla lika med ett skitvapen och man måste plocka upp bättre vapen och items/power-ups på arenan som Quake, UT, Painkiller, Reflex, Nerf Arena Blast, Turok 2, South Park på N64. Detta skulle jag kalla... 06/05
Skicka en rättelse