Fifalution!

Efter blott tre år väljer nu Electronic Arts att pensionera företagets specialutvecklade sportspelsmotor. Ignite annonserades inför lanseringen av de nya konsolerna 2013 men årets inkarnation av #Fifa drivs istället av #Frostbite. Detta enligt en artikel på Gameinformer.

Enligt källor till sajten kommer man att växla om till den Dice-kodade tekniken de kommande åren och först ut blir som sagt #Fifa 17. Man tjuvstartade faktiskt redan förra året med Rory McIlroy PGA Tour, en titel du förmodligen inte har talas om. Madden- och NHL-serierna, båda två viktiga inkomstkällor för företaget, kommer enligt uppgifterna använda Frostbite i kommande versioner.

Vi förutsätter att detta kommer att presenteras på E3 nästa vecka, även om Electronic Arts valt att stå utanför mässan.

Dags att byta hobby? 03/06 Tja, motorn ska väl passa bättre till sportspel än den gör till moderna FPS-spel. 03/06 Väldigt intressant. Frostbite-motorn har redan från start haft bland branschens bästa animationer och dessa har ju med åren bara blivit bättre. Med det sagt så verkar dom ha tagit det till nya nivåer och imponerat på EA såpass att dom utnyttjar det till... 03/06 Jag har Rory McIlroy PGA Tour, mycket bra golf :) 02/06 Verkar vara många här som lirar FIFA och ser hur skit gameplay har varit under året med deras vidriga Ignite motor. https://twitter.com/WestHam_Central/status/738328032105123840?s=09 Här finns ett alldeles utmärkt exempel på vad som är fel med det här... 02/06 Så halva matchen kommer man vara bländad av solen. Likt BF, vart man än kollar lyckas den där jäkla solen blända en :D 02/06 Känns som att man inte bryr sig något mer, har lagt ner sport-spelen sedan typ 2008. Har köpt något enstaka till konsol men är knappt använt. Förr kunde jag köra många säsonger i t ex NHL men de dagarna är förbi. 02/06 Gillade inte heller detta första för ett par år sedan, men nu tycker jag mer är bättre. Om du verkligen gillar Fifa och vill bli bra på det så är det jätte kul att lära sig finter och olika tekniker, ju mer du lär dig desto mer övertag över din motstånd... 02/06 Levolution på planen, precis som i Mutant Hockey =D 02/06 Betyder detta att jag kan spela BF & star wars med en Messi karaktär? tippar på att det kommer kosta 200kr som dlc 02/06
Skicka en rättelse