Att installera det första #Bioshock strulade rejält för vissa, kopieringsskyddet Securom krävde aktivering via internet och antalet var begränsat. Det momentet togs senare bort men när systemkraven för uppföljaren tillkännagavs i [n=36296 förrgår] var det många som uttryckte oro.

Hon är säker, gamla bettan!

#2K Games verkar ha lärt sig sin läxa, kopieringsskyddet kräver förvisso att du är uppkopplad mot internet vid den första aktiveringen men det finns ingen gräns för antalet installationer. Däremot har Games for Windows Live begränsat antalet till 15, en nivå som går att komma runt om du kontaktar deras support inför den 16:e installationen.

Som andra redan säger, detta drabbar bara betalande kunder. Varför ska man många gånger få en bättre version om man piratar ett spel än om man köper det? Det känns väldigt bakvänt... 23/01 Men det är ju så jävla sant, å så jävla drygt att inga utvecklare fattar. Piraternas utgåvor är helt städade, men vi får sitta på detta jävla skräp som är fullt med massa skit. Blir förbannad. 22/01 Amen to that;) 22/01 I slutändan är det bara köparna som får det sämre. Det är realiteten av det här. Sad but true. Även om begränsningen inte är jättefarlig så sitter jag där 2030 och skriker på GFW-supporten medan piraterna glatt seglar vidare med groggen i högsta hugg.... 22/01 har aldrig installerat ett spel mer än 3-4 gånger så ska nog gå bra endå. har förbokat det nu också. 22/01 Finfint. Som vanligt inget som dom som laddar ner drabbas av utan bara de som köer får ta skiten. 22/01 Köper inte spel längre som kräver dynga som GFWL. Har fortfarande inte fått igång GTA4 och jag har aldrig vart med om maken till mer krångel bara för en installation... Nä tacka vet jag Razor1911 och RELOADED.. 22/01 Gött att man slipper sånt här jidder då man lirar mestadels på konsol. :P Jasså? Var pc verren så "billig"? Kostar 999:- på Webhallen till konsol (men man var ju tvungen att ha pga soundtracket på vinyl). :D 22/01 Äsch, 800 är väl inget för vad man får med, inte enligt mig i alla fall. :) Bara vinylen är ju kult och klart värt en slant extra. ;) Det enda jag saknade i det paketet var en figur, då vore det fulländat. :heart: Har 4st Big Daddy redan och en Little... 22/01 Lackar på detta, det är bara köparna som blir drabbade. även om jag förmodligen aldrig kommer ominstallera något spel 15ggr så kanske man vill installera det på en dator utan internet (typ på landet). Piraterna lider inte, spelet finns förmodligen redan... 22/01
Skicka en rättelse