I december är det 20 år sedan FZ, som då hette Fragzone, slog upp portarna för den hungriga skara entusiaster som idag kallas gamers.

Vi var Sveriges första dedikerade spelsajt.

Sedan 1996 har vi vuxit till att bli en av Nordens största entusiastsajter för dator- och tv-spelare och i år har vi alltså funnits i två decenium. Självklart är detta något som måste firas med stort buller och brak (mer om det senare), men vi behöver er hjälp!

FZ utlyser härmed en tävling: Hjälp oss att designa jubileumets logotyp, som ska pryda allt från kommunikation till inbjudningar, och användas flitigt på sajten i samband med allt

Det vinnande bidraget får förutom vårt och communityts akting och hyllningar, ett Steelseries QcK Limited Edition-musmata, ett Coolermaster Masterkeys Pro M-tangentbord och valfritt spel till pc eller konsol på Webhallen (originalversioner, ej limited editions etc).

JAG VILL HJÄLPA TILL, VAD SKA JAG TÄNKA PÅ?

Jubileumsgrafiken ska innehålla följande:

  • FZ-logotypen (laddas ner nedan)

  • Texten “20 år”

  • Den bör vara skalbar (grafiken ska tryckas på exempelvis vepor)

  • Gärna vektoriserat

  • Inga stulna bildelement, endast original gjort av dig eller med rätt licens

Allt material finns i designpaketet nedan.

NÄR SKA MITT BIDRAG SENAST LEVERERAS?

Vi vill ha ditt designförslag senast den 19 oktober. Bidraget mailas till design@fz.se eller laddas upp på valfri molntjänst. Dela GÄRNA med er av era skapelser i kommentarsfältet om ni vill ha feedback från communityt. Ladda upp bilden på exempelvis Imgur.com.

VAD KAN JAG VINNA?

Brasklapp. Redaktionen förbinder sig att inte välja ut ett bidrag, om de bidrag som skickats in inte håller tillräckligt bra kvalitet.

LADDA NER FZ-LOGOTYPEN HÄR!