Anders Haby på VRGeeks tipsar.

Att årets julklapp är ett VR-headset har nog inte undkommit någon. Däremot kan det vara svårt att veta vilket headset som är värt att lägga pengar på. Priset på VR-upplevelsen beror också på vilken grundutrustning du har från början.

Att välja rätt headset kan vara som att vandra runt i en djungel, men vill du ha en enkel och konkret guide till vilket VR-headset som kan passa dig bäst, rekommenderar vi att du hoppar över till vår systersajt VRGeeks för en skopa intressant läsning.

Själv köpte jag Vive, så klart innan den reades ut 1 500:- billigare på Black Friday >.< Kör man spel som är anpassade till det nya formatet är det riktigt ballt, men jag hade nog lite för höga förväntningar på upplösningen. Det ser ärligt talat ganska... 29/11 Jag är riktigt nöjd med min Rift. Har haft DK1, DK2 och nu CV1. Använder den dagligen. Spelutbudet är kanske inte den jag hoppats på, men jag väntar spänt på rollspel/adventures. Har redan köpt upp de flesta Oculus spelen. :P 25/11 Kontrollerna till Riften ser ju rejält mycket mer genomtänkta ut. SteamVR stödjer ju Rift + touch, så har man en rift kan man enkelt spela alla spel på steam som är för Vive : ) 25/11 Jag är så sjukt sugen på VR, men jag inväntar itteration 2. 25/11 I princip alla rift-spel funkar med Vive, med hjälp av ReVive, så det där med oculus store är irrelevant. Både vive och rift har för övrigt samma fov (110°). 25/11 Vill bara varna användarna här att Rift är sämre än Vive på alla sätt o vis. Har hört flera som är missnöjda med Rift och önskar att de investerat i Vive istället. 25/11 Att fortf håller på med det här Oculus vs Vive *suck* (ursäkta stavning) Vilken VR ska du skaffa inför jul? Svar: Oculus rift = Om du vill lira spel med Xbox kontroll, Mestadels sittandes i en stol elr soffa. [Edit] Nu när Touch släpps så kommer det en... 25/11 Nä, smartare att skaffa mastodontdator. 25/11 inget av dom som finnas idag... Lägg hellre pengarna på något annnt som tomten kan komma med... 25/11 Allt kommer med köpet, inklusive kontrollers och det finns fullständigt stöd för roomscale. Nja många är irriterade att Oculus betalade stora mängder pengar för exklusivitet och framskjutna releaser under nda. Många Vr spel kommer släppas nu i December... 25/11
Skicka en rättelse