Den annars så kaxige @Spiken har de senaste dagarna haft något jagat i blicken. Darrig, nervös och med pipig röst har han förbannat den redaktör som gett honom i uppdrag att recensera #Aliens vs Predator, actionskräckisen som ska försöka leva upp till #Rebellions drygt decenniegamla pulshöjare.

Hur de lyckas får vi inte berätta förrän embargot släpper greppet i februari, men tills dess kollar du in ett nytt filmklipp, som visar att rovdjuret har ett par tekniska ess i rockärmen.

[video=4392]

Menar du seriöst att du aldrig spelat nåt multiplayerspel som har antalsbegränsade klasser? 02/02 Men snälla du det funkar någ inte att balancera med antal, hur skulle det funka i multiplayer? 100 vs 1 då eller... Eller i singelplayer heller för den delen... Skulle ju va gubbar över allt om man överhuvetaget skulle kunna bli dödad.... Det funkar int... 02/02 Såg precis Predator från 1987 för första gången på länge, dvs vad som ligger till grunden för all Predator-lore, och vad jag kan se har Darkseed rätt på samtliga punkter. Predatorn dödar uteslutande cloakat, enda gången han är ocloakad är när han förbin... 01/02 Ännu en som inte kan läsa och bidrar med rejäla faktafel. För det första har jag redan sagt att det skall balanseras efter ANTAL, inget annat. Predators skall alltid vara utnumrerade. Bra spel som blivit sönderbalanserade äro många, och jag spelar hellr... 01/02 Det kallas balans för i helvete, dessutom har man alltid blivit av med cloaken när man attackerar som Pred, ända sedan 1999 och första AVP versionen, btw fuck AVP filmerna som är sämst. Vad är poängen annars, kul lir sitta där och bara vara helt invinci... 31/01 fyfan vad tråkigt de där såg ut men vad förväntade man sig av ett så uselt spelföretag som rebellion 31/01 Om du kan så får du så gärna påpeka exakt HUR jag gör bort mig, om du nu skulle ha något av värde att tillägga. Detta tvivlar jag dock ganska starkt på. 30/01 Tja....både i filmerna och i serierna så kunde de döda cloakade. Med staven och knivarna, men så fort de använde sina energivapen kom de ur cloak för att energikällan inte kan uppehålla båda systemen samtidigt. Detta framgår med i serierna ;) Så nej,... 30/01 Kul att se hur Darkseed gör bort sig gång på gång i den här tråden. Underhållning på hög nivå! :up: 30/01 Eh, jo tänka sig att de var det. Serietidningarna är baserade på filmerna, inte tvärt om, och tänka sig att jag HAR läst serierna. Andra filmen må ha varit löst baserad på storyn i Concrete Jungle men det förändrar inte det faktum att den första filmen... 30/01
Skicka en rättelse