Höga men inte fantastiska betyg.

I dag släpps rallyliret Dirt 4, och i vår recension tidigare i veckan fastslog vi att notoriskt svajiga Codemasters gjort ett gott jobb. Man har fortsatt på den väg som stakades ut av fenomenala Dirt Rally, med välkomna inslag som att det är aningen mer tillgängligt.

Många recensenter håller med oss om att Dirt 4 är ett bra spel, även om det förekommer ett par mer kritiska texter. Spelet snittar omkring 83-84 på samlingssiterna Metacritic och Opencritic efter 30-talet recensioner. Här följer ett par av dem:

– Game Informer, 9 av 10
– Gamespot, 9 av 10
– Trusted Reviews, 4 av 5
– Hardcore Gamer, 4 av 5
– Metro, 7 av 10
– Gamesradar, 3,5 av 5

Ahh vad synd. Jag tycker det verkar riktigt skoj. Precis som de äldre spelen de gjorde men med snyggare grafik. 11/06 Det är olika smak och tycken. Personligen älskar jag den tyngre fysiken, speciellt i hög hastighet då man "känner" kollisionerna och hur bilen är svårhanterad beroende på vad man har för stötdämpare m.m. Hade inte varit helt fel av Bugbear att lägga til... 10/06 Köpte Wreckfest under förra årets Steam Summer Sale och hade väntat mig ett nytt FlatOut spel men som det tyvärr inte va. Tycker det går för sakta o segt under racen så lirar ingenting alls... 10/06 Allt jag har hört är att Bugbear har varit väldigt nära att gå i konkurs förra året. Men det verkade som de fixade det, kanske fick avskeda många. Jag köpte spelet en månad efter att det dök upp på Steam Eearly Access. Vill gärna att de blir färdiga öve... 10/06 Vad jag läst nyligen så har många hoppat av. Så det är bara några utvecklare kvar som nu sliter med spelet. Jag köpte spelet tidigt när det hade arbetsnamnet "Next Car Game". Hoppas att det blir färdigt snart. 09/06 "DiRT 4 - Day One Edition", (Special edition), innehåller: - DiRT 4 Main Game. - The Hyundai R5 rally car DLC includes the exclusive Hyundai R5 rally car. - The Team Booster Pack gives you a unique team offer, a unique engineer and two unique facilities... 09/06 Wreckfest är tyvrr långt ifrån färdigt. Väldigt få uppdateringar per år. De enda gångerna spelet uppdateras är när det är rea på Steam. Undrar vad Bugbear sysslar med då spelet hamnade på early access 2014. Är medveten om att spel tar tid att utveckla,... 09/06 Det var de värsta :) Tack för infon dock 09/06 När kommer Wreckfest till One? Var det inte våren 2017. Annars verkar Dirt ganska kul. 09/06 lungt grabbar det kommer till Oculus och PSVR i ett 19.99 DLC och vive blir utan. *host Dirtrally 09/06
Skicka en rättelse