Blizzard kör ett kusligt evenemang för Diablo 3: Rise of the Necromancer.

Vill man belysa nytt material till sitt spel så är ett säkert kort att göra en häftig trailer. Eller kanske ställa upp på intervjuer som publiceras på nätet. Blizzard tänker dock lite annorlunda kring Diablo 3: Rise of the Necromancer.

Diablo III: The Haunted Experience är ett evenemang som äger rum här i Sverige, i Jämtlands djupa skogar. Där finns det ökända Borgvattnets Spökprästgård. En lycklig (?) vinnare får nu möjligheten att lira Rise of the Necromancer i det där huset. Ensam. Och livestreama alltihop via Twitch.

Sugen? Ansök på hauntedexperience.eu. Men tänk på följande:

Du förväntas vara en erfaren Diablo-spelare, samt bekväm med att hålla i en livestream. Du ska också vara fysiskt och mentalt förberedd för aktiviteten. Ansökningsperioden stänger den 30 juli.

Alla utgifter så som resekostnader, mat och boende betalas av Blizzard. Den utvalda vinnaren behöver vara tillgänglig den 31 augusti, ha möjlighet att kunna resa till platsen, samt kunna uppvisa att han/hon är fysisk och mentalt frisk innan aktiviteten äger rum. Det utgår ingen ersättning för aktiviteten.

Skicka en rättelse