"Prepare for unforseen consequenses."

Man gör inte en brutal cliffhanger utan att följa upp den och avsluta vad man påbörjat. Den läxan får Valve lära sig i detta nu, några dagare efter att den avhoppade Half-Life 2-författaren Marc Laidlaw publicerade ett utkast från vad den avslutande delen Half-Life 2: Episode Three skulle ha handlat om.

Frustrearade Half-Life 2-anhängare har de senaste dagarna gett Dota 2 negativa omdömen på Steam. Den kollektiva logiken är att Dota 2 också utvecklas av Valve, och därmed är ett lämpligt objekt att ta ut sin frustration på. En sorts kollektiv hämnd, alltså. Kommentarerna går i stil med att Valve lägger så mycket tid på kassakon Dota 2 att man inte hinner avsluta sagan om Gordon Freeman. Så här låter det:

RELEASE HALF LIFE 3!!!

Prepare for unforseen consequenses

No Half-Life 3. There goes my downvote.

We don't have HL3 because of THIS♥♥♥♥♥♥ Seriously, how did a cancerous moba take over a Legendary FPS? Valve, please come back to your roots...

Å andra sidan är det snart tio år sedan Half-Life 2: Episode Two släpptes, så det börjar bli dags för Valve att avsluta sagan. Kom igen nu, Gaben!

Jag som alla andra vill gärna se ett Half-life 3 eller episode 3 och så vidare då det är en av spelvärldens största cliffhangers. Men jag tycker att denna hysteri om det bara är löjligt. Min personliga gissning är att dom sitter och ruvar på half-life... 29/08 Jag tror ändå att bland det sista Gabe gör innan han går i pension (vad det nu innebär för någon som honom) är att det blir en Half Life 3 på ett eller annat sätt. En person som han som har gjort "allt" inom dataspelsvärlden måste en sån utmaning vara... 29/08 Dra åt pipsvängen Gabe! https://www.youtube.com/watch?v=Jt0w9YP_wZ0 29/08 Vad är de för åldersgrupp på folk som gör detta? Är dem 20, så var dem ju typ 8 år när spelet kom och 2 år när HL1 kom, 28/08 Löjligt, vuxna som leker småbarn? 28/08 Håller med. Vi behöver fler företag som bryr sig om sina kunder så som EA, Zenimax, 2k games och Ubisoft som släpper kvalitetsprodukt efter kvalitetsprodukt utan massa mikrotransaktioner. Är det inte kunderna som bryr sig om mikrotransaktioner (produkte... 28/08 När konsumenterna börjar rösta med plånboken så ändrar sig företagen sig rätt snabbt. 28/08 Om man säger att Valve inte är innovativt, är man då oinsatt eller bara ointresserad och blundar för de områden där de ligger i täten? Eller förväntas det kanske att precis allt sagda företag gör skall vara just banbrytande? Hur som helst verkar det var... 28/08 Haha rätt åt valve, för en gångs skull så tycker jag detta är helt rätt... dom bryr sig bara om dota nuförtiden och sina mikrostransaktioner tyvärr bara... 28/08 HL2 var väl ganska revolutionerande? Inte fullt så överskattat, det levde ju upp till sin hype vill jag minnas. Själv blev jag väldigt pepp på spelet när man fick se techdemo-klippen. :) https://www.youtube.com/watch?v=Xb1yrhgRVMQ 28/08
Skicka en rättelse