Får hjärtat att sjunga och plånboken att gråta.

Praise the sun! Dark Souls Remastered släpps den 25 maj till Switch, pc, Xbox One och Playstation 4. Just PS4-spelarna får chansen att lägga vantarna på något alldeles extra – åtminstone i Japan.

Dark Souls Trilogy Box släpps i öst den 24 maj och inkluderar Dark Souls Remastered, Dark Souls II: Scholar of the First Sin och Dark Souls III: The Fire Fades – med andra ord de senaste versionerna av spelen med allt DLC inkluderat. Som om det inte vore nog får man även soundtracken, föremålsuppslagsverk, 10 bilder, en ram och slutligen två bokställ som kan stötta upp hela härligheten – designade som en typisk Dark Souls-riddare och en lika typisk brasa.

Dark Souls Trilogy Box är lyxig som få, och därför rimligt nog även dyr som få. 49 800 yen motsvarar lite drygt 3 600 kronor. Smakar det så kostar det. Det är i nuläget dock oklart om samlingen hittar utanför Japan och till fler format än Playstation 4.

Det kändes riktigt jobbigt första genomspelningen att det var på det viset. Jag är dock en gillare "for life" av tv-spel som jag verkligen gillar, så sen spelade det ingen roll :) Men inte lika benhårda straff som i Demon's Souls vad gäller livmätaren... 17/01 @Witchfinder: Det som jag inte tyckte om med 2:an var att de straffade spelaren för att dö, genom att dra ner på maxhälsan till den var en fjärdedel eller något sådant. Visserligen kunde man få någon ring som begränsade det, men ändå. Att straffa spelar... 17/01 https://www.instagram.com/p/Bd-flRJnbz8/ Hahaha, den här va riktigt bra :D (till ämnet!) 15/01 Jag skulle gärna vilja se en sån här version igen, lite roligt att de har gjort miniatyrer av de olika sköldar och vapnen som finns i Dark Souls 2. FZ gjorde något reportage om det när de släpptes förut kommer jag ihåg, men släpptes enbart i Japan denna... 15/01 Svårighetsmässigt är det lite svårt att välja då man spelat dem i olika skeden av Soulsborneskicklighet. Men jag skulle vilja sätta 3:an som svårast, objektivt. Detta eftersom vissa bossar har extremt mycket HP och de har fler olika attacker än bossarna... 13/01 DS3 är nog min favorit. DS1 är bra, men jag tycker att de lärt sig mycket från vad som var dåligt i DS1 och DS2 och lagt det i DS3. Nu var DS3 det första Dark Souls jag spelade, så det kan ha mycket med det att göra. Tycker dock att DS2 var svårast om... 13/01 Om man skaffar såna där nya versioner av spelet så förmodar jag att de har den senaste patchen liksom inbyggd och att det inte skulle gå att nergradera till någon tidigare? Eller hur funkar sånt? Jag tycker det är jättekul att äga det äldsta originalspe... 13/01 Skrev en lista på för- och nackdelar med de olika spelen, på engelska, har dock inte riktigt tänkt klart än: DS1 pros: - Unique level design - More possibilities at the start of the game - Satisfying weapon power - bosses' health bars can lose big chunk... 13/01 @LARRYLUKE: All kärlek till dig med! Vi få som vågar hålla oss kvar i världen får hålla ihop. Men jävligt nice med Dark Souls Remaster måste jag säga.. Mycket roliga upplevelser kommer att infinna sig! =) Nom Nom Nom.. Vilken vapen build ska man leka... 13/01 @MyInsanity: grattis till vinsten, och all kärlek åt oss Souls älskare här på fz! 13/01
Skicka en rättelse