Efter den 16 april blir spelet dyrare.

Factorio är en fabrikbyggarsimulator som funnits i spelbar alpha och Early Access ända sedan 2014. Men enligt ett inlägg på den officiella hemsidan är en fullständig release snart att vänta. Det kommer fortfarande att ta några månader innan version 1.0 släpps men redan under nästa månad förväntas spelet höjas i pris med ungefär en hundralapp från nuvarande 200 kronor.

Den som vill passa på att köpa spelet lite billigare har till den 16 april på sig att norpa spelet till nuvarande pris. Eftersom utvecklarna har en uttalad no sale policy lönar det sig inte heller att vänta på en Steam-rea eftersom spelet kommer aldrig gå att köpa under originalpris på någon plattform.

Då blir det garanterat valuta för pengarna :D Haha, uppfattat! 03/04 fabriken jobbar på även om man är där eller inte, så räknas fortfarande! :) 02/04 Se till att göra det under semestern, fixa matlådor, en kateder och byt mobilsvar till "Jag game:ar en stund, tillbaka om 2 månader" typ. 02/04 Prisvärt? Absolut! :D https://i.imgur.com/KP719ry.png Visserligen är väl kanske hälften av tiden AFK, men iallafall. 02/04 Det mest fantastiska med Factorio - som inget annat spel har lyckats med är att det kan bli så intensivt att den överskrider mina mänskliga behov :P Är mer än 1 tillfälle då jag spelat 8+H i sträck utan att gå på toa, utan att dricka och äta och tom uta... 02/04 Ibland när man sätter sig och börjar lira ett spel så försvinner timmarna utan att man märker det. Detta spelet äter upp hela DAGAR istället för bara timmar. Sjukt kul och välgjort men jag var tvungen att avinstallera ett par dagar efter att jag köpt... 02/04 @Nemo: Det är galet bra, tänk på att det tar minst 100 timmar av ditt liv (men förmodligen mer ;P ) 02/04 Ah, Factorio. Jag har inte spelat det ännu men det är helt klart "right up my alley" så det är dags att fylla på backlogen nu :D 02/04 Kul att följa deras utveckling. Spelat detta många år också. Riktigt bra och optimerat nu. Lätt värt ett köp även efter prishöjningen :) 01/04 Har spelat detta i många år, långt innan multiplayer. Så otroligt bra spel. Varit nere i Prag och träffat utvecklarna 2 gånger i samband med semester med sambon. :) 01/04
Skicka en rättelse