Det här kan ju bara sluta på ett sätt...

Gameplay från lovande Jurassic World Evolution har sipprat ut under lite mer än en månads tid nu, men FZ har tyvärr själva inte kunnat spela in något. Så vi bjuder det näst bästa, en kavalkad av gameplayfilmer från olika youtube-kanaler som fått känna på koden.

JWE är en managemantspel där du bygger din egen dinosauriepark, och ser till att den går med vinst. Skaparna Frontier ligger bakom så skilda titlar som Elite Dangerous, Zoo Tycoon och Planet Coaster. Spelet släpps 12 juni till PC, PS4 och Xbox One.

FZ kommer själva att köra en stream så snart vi får tag på spelbar kod.

Nu är det frågan om det blir till ps4 eller pc. Nytt gameplay med självaste Jeff Goldblum. Frågan är om han fortfarande ger det 5 goldblums av 5 möjliga? Vi får se.... 09/05 Blir sjukt mysigt spel! Haha, bara jag som tycker att "så snart vi får tag på spelbar kod." låter så Black Hat av sig? ^_^ 09/05 Var inte imponerad av alpha-trailerserna man fick se förut (det är alpha, I know) men jäklar i gatan nu är det igång! Givet köp här med, en av galaxens största Jurassic Park fans signing off. 09/05 Ser verkligen fram emot detta. Har väntat på ett nytt Operation Genesis i 15 år nu, och jag tror inte att Frontier kommer göra mig besviken efter hur pass bra de lyckades göra Planet Coaster. 09/05 De har utan tvekan tagit allt som jag gillade med Operation Genesis och gjort det bättre. Kommer skaffa det här med stor sannolikhet någon gång efter release. Det enda jag hoppas är att spelet inte är fyllt med en massa mikrotransaktioner och/eller slut... 09/05 Ja detta blir ett givet köp då Frontier Development kan sina grejer. Äger också Planet Coaster som är hur bra som helst. Detta nya JP:E ser riktigt intressant ut och kul att man kan styra fordon i spelet som helikoptrarna bla. Kändes lite som Ghost Reco... 09/05 Alltså vad jag sett av spelet är det givet köp. Älskade planet coaster och var alfatestare för det spelet. Spelar minst ett par timmar i veckan fortfarande för det är skojigt och snyggt. Detta är ju såååå snyggt och verkar riktigt bra. Grafiken är egent... 09/05
Skicka en rättelse