Balls to the wall-tokigt spel kan nu spelas på dass.

Ett av förra årets bästa spel enligt mig var helt klart Wolfenstein II: The New Colossus. Detta mycket tack vare den heltokiga men samtidigt sjukt engagerande handling som spelet bjöd på.

Det har varit sedan länge varit känt att spelet även skulle komma till Switch och i dag har dagen kommit. Detta firar Bethesda med släpptrailern ovan där du kan få dig en glimt av hur spelet ser ut på plattformen. Denna version av spelet stödjer även någon form av motion aiming vilket innebär att du kan röra runt dina Joy-Con för att skjuta nazisterna i huvudet.

Skicka en rättelse
Konstig trend att släppa uppföljare först. Wolfenstein: New order, första delen i rebooten borde släppts istället, men så klart, andra företag gör ju så så då måste andra göra det för att visa hur.... fantasilösa de är. får mig inte att vilja köpa deras... 02/07 Har kört några timmar nu. Bra spel och snyggt portad. Switch i portabelt läge fungerar inte så väl med fps tyvärr. Spakarna duger inte riktigt för en fullvärdig upplevelse. Skulle vilja se nån form pro joycons med högre komfort och bättre spakar. Skulle... 02/07 @Haddock: Har både pc och switch och måste väl säga att han har poäng. Episka spel gör sig inte bäst på switch. 02/07 Cyprus låter bitter. Är det för att Switcholas får ständigt med praise från communityn, och hans älskade gammelkonsol hamnar i kläm mellan den överlägsna PC’n och den bärbart överlägsna Switcholas. 01/07 Hr försökt läsa på men vet inte om jag fattat det rätt. Enligt diverse källor på internet, så får utvecklarna betala (orimliga summor) baserat på storlek på kasetten. Stegen är då antingen 16 eller 32 GB. Då dom nu snålat och valt ett 16 GB kort, så krä... 01/07 Balls to the walls + switch + toa = skitroligt 01/07 Personligen är jag mest intresserad av Episka Singleplayer AAA spel med stor budget och det tycker jag gör sig bäst på en >=27" skärm och helst över 100Hz. Men för Zelda Botw kan jag tänka mig att göra ett undantag liksom för Horizon Zero Dawn till PS4.... 30/06 @cyprus: Själv är jag mer imponerad av det ständigt växande utbudet av utmärkta indiespel. Hollow Knight, Owlboy, Celeste, Steamworld Heist, Steamworld Dig, Axiom Verge etc. passar perfekt till det bärbara formatet. 30/06 Digital Foundry har tagit sig en titt på den tekniska biten. Funkar bra som ett komplement till tidigare recensioner: https://www.youtube.com/watch?v=g6b8FUSB89s&t 30/06 Ja ligger man i soffan eller sitter på bussen är ju alternativen få. Själv kan jag endast tänka köpa Switch för Nintendos egna spel som det brukar vara med Nintendo. 30/06