Ska bitvis "nästan kännas som singleplayer-DLC".

Efter flera timmars underhåll har Rockstar släppt nästa kapitel i den ständigt framgångsrika GTA Online-sagan. I fyra gigabyte tunga After Hours driver du din egen nattklubb i Los Santos, med god hjälp av GTA-legendaren Tony "Gay Tony" Prince.

Du inreder, bokar DJ:ar (Solomun, Tale of Us, Dixon och The Black Madonna ansluter), och har så klart nattklubben som en front för brottsliga affärer. Och förstås: nya vapen, fler bilar.

Jag har inte hunnit spela det, men det har Kotakus Zack Zwiezen som kallar uppdateringen för "kanske en av de viktigaste" och att den dessutom – här spetsade jag öronen – "nästan känns som ett singleplayer-DLC" med en serie uppdrag som leder fram till öppnandet av klubben. Det ska inte vara särskilt komplicerat men fyllt med dialoger och mellansekvenser.

At one point, I almost felt like I was playing a new single-player expansion. In fact, I felt like I was playing Ballad Of Gay Tony, because popular GTA IV character Gay Tony returns in After Hours as your business partner.

Det var åratal sedan vi fick spela något nytt singleplayer-GTA (GTA V är fem år gammalt) och då Rockstar skjutit ner nya GTA VI-rykten kan detta fungera som substitut. Kanske. Möjligen.

Skicka en rättelse