Blizzard antyder att vi bör ersätta förväntningar med tålamod.

Nätet kokar sedan en tid av spekulationer om att Diablo 4 avtäcks på Blizzcon-mässan om två veckor. När Blizzard nu kommenterar saken känns det som att det är läge att skruva ner förväntningarna.

I ett brev skriver man att man mycket väl känner till spekulationerna, och man upprepar att det jobbas på flera Diablo-relaterade projekt. Men när det kommer till Diablo 4 (eller "Vi vet vad många av er hoppas på", som man säger) lutar det åt att vi kommer få vänta ett tag till.

We know what many of you are hoping for and we can only say that “good things come to those who wait,” but evil things often take longer.

Det kan svårligen tolkas som något annat än att man jobbar på Diablo 4, men inte är redo att presentera det än.

Men det kommer bli Diablo på Blizzcon. Diablo 3 släpps ju till Nintendo Switch första mässdagen, den 2 november, och det lär diskuteras. Och det kommer pratas om mer än det: man planerar att "... dela några [notera plural / red.] Diablo-relaterade nyheter med er på showen".

Blizzcon går av stapeln i Anaheim i USA den 2-3 november. Mässan kan följas hemifrån genom att köpa en stream-biljett. Eller så håller du järnkoll på FZ, som rapporterar de matigaste händelserna som nyheter.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=126&v=e6Gm72LGKgc&fbclid=IwAR0rvHjGXHb1asPvLCN2KWg7AwxewuDVWotop8djV_lXqHfsa1DViQ-WB68 https://www.youtube.com/watch?time_continue=37&v=Y3CvVuhJI8o&fbclid=IwAR0YEFZu-P0IBYkOQaW-XqmttxnqOLujVZEhKilnY2qy4PneVyDV... 03/11 Exakt.. jag hade blivit nöjd med en ny character pack... typ Druid... D2 Remake (kändes orimligt då den är svår att remake:a. jag hade "köpt" denna Immortal OM dom hade visat en bild i slutet där det står Diablo 4... då hade jag apploderat och ställt... 03/11 Jag förstår inte riktigt heller vad de tänker. Hade hoppats på något nytt och intressant på Blizzcon. Ett Diablo 4 hade jag inte räknat med men det kunde varit en D2 remake eller ny klass i D3 eller något annat kul i diablo världen till PC. Men detta... 03/11 jag hoppas verkligen att Diablo communityn sätter ner foten och säger "Nooo Blizzard, BAD!" jag vill likna detta i storlek med "loot-gate" som EA försökte dra en rövare på oss i och med Battlefront 2. Samtliga Diablo spel har varit i stort PC exklusivt... 03/11 Vilken besvikelse: https://www.youtube.com/watch?v=jY9cSFRBzJc https://streamable.com/crfxj 03/11 Jag skal göra slut med Blizzard... fy vilken besvikelse. Sen att "utvecklarna" har mage att säga att det är vad Diablo communityn vill ha... jag blir illa mående... Hoppades in i de sista att detta var ett "tidigt april skämt". Men neeej, hela Diablo... 03/11 jag vann, alla andra förlorade 02/11 Kanske Diablo-kort till Hearthstone. 18/10 Exakt. Även om spelarna själva växlat upp hypen rejält så är det precis så det alltid fungerar och det vet Blizzard. Frågan är bara vad de nu ska prata om under Blizzcon. Förbereder mig för ett rejält antiklimax, rent av magplask. D3 till Switch är knap... 18/10 Antagligen D3 till mobila plattform 18/10
Skicka en rättelse