Crash Bandicoot, Silent Hill, Tomb Raider och så vidare.

De flesta är varmt (och argt) överens om luckorna i spelutbudet hos Playstation Classic. Visserligen är Final Fantasy VII, Metal Gear Solid och Resident Evil självskrivna – men det borde ju även spel som Silent Hill, Gran Turismo, Crash Bandicoot och Tomb Raider vara.

Får det lov att vara lite salt i Playstation Classic-såret?

Det visar sig nämligen att denna kvartett plus ytterligare 32 stycken varit tilltänkta. Det är åtminstone slutsatsen man kan dra av idoga undersökningar av källkoden till minimaskinen. En som gett oss hela listan (och hela sin frustration) är AlphaFoxWarfare på Twitter. Och då ska det tilläggas att det även finns luckor här. Symphony of the Night-luckor för att ta ett exempel.

Vagrant Story,ett helt makalöst bra lir som jag hade glömt bort! letade fram det igår och skulle börja spela det igen när min 57kg klump till hund kom och satt sig på playstationet så det gick i bitar,hahahaha han blev livrädd och stack iväg som en lön... 08/12 Har inte sett någon nyhet om det innan, Digital Foundry har gjort en genomgång av emuleringen (https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2018-playstation-classic-review) och kom fram till att den är väldigt tveksam. En teori som kommer fram till... 07/12 Det är väl inte det minsta konstigt att de testar alla tänkbara spel ifall det skulle hamna på konsolen? Det betyder inte att de planerade att ha med det eller att förhandlingarna var nästan klara. Personerna som tar fram hårdvaran och väljer emulatorn... 07/12 Det också, men kompatibiliteten för PS2 spel är atm inte så jäkla bra. och det är rätt tedious att konvertera filerna om du ska använda dina egna rips, är inte liksom bara att choppa in i ps3an och hoppas på att det ska fungera, t.ex. spelen ska också... 06/12 Såg listan på Youtube, det är denna lista som PS Classic skulle haft, då hade jag köpt den. 06/12 eller bara skaffa ps3 och jailbreaka, som nu går upp till firmware 4.82. så kan du spela ps1,ps2 och ps3 + massor med mer. "Med dina egna rips Ofc." :D 06/12 "Med dina egna rips Ofc" :D. Bästa idag! 06/12 Konsollen har redan blivit hackad, så vänta en liten stund så kan du troligen använda en hårddisk med alla dina rippade spel. Eller så spelar man helt enkelt bara på PC utan nå extra krångel. Med dina egna rips Ofc. DS3 och DS4 dosor fungerar utan probl... 06/12 Problemet ligger väl i att många av de titlarna antingen innehåller licenser (såväl märken som musik) som inte längre gäller eller har sålts av Sony. Ingenting som inte går att lösa med tillräckligt mycket förhandlingar och pengar, men fullkomligt omöjl... 06/12 Fanns ju många classics men även titlar som inte var värst intressanta. Alla classics har sina brister men ja de e bitter att där är spår av andra spel i mjukvaran som folk hade velat ha med :) 06/12
Skicka en rättelse