Vad tyckte du om demon? Rösta i nyheten!

Efter Anthems VIP-demo förra helgen kände sig Bioware tvingade att be om ursäkt. Efter helgens publika demonstration? Den ska enligt Bioware ha "överträffat" deras förväntningar och mottagandet från spelarna sägs ha varit "överväldigande positivt". Chad Robertson skriver:

Operationally, things were super smooth – our war rooms were tranquil this weekend, which is exactly how we like them. Most importantly, your response was again overwhelmingly positive. We had more than 40M hours of play in the game across our two demo weekends.

Anthem släpps 22 februari. Eller 15 februari. Eller... äh! Kolla in det här kalkylarket istället. Det är också releasen Bioware nu flyttar fokus till och, förstås, allt som ska komma därefter. Man har hintat om ytterligare en region, och vi har redan satt tänderna i spelets endgame.

Jag gillade det jag spelade i demot betan, givet köp för mig. 06/02 Blev också lite hooked efter demot trots ingen större hype innan. Blir iaf en månad Origin Access för att testa det mera. Angående prestanda så hoppas jag också att den förbättras. Sitter på samma upplösning men bara ett 980ti. FPSen åker mellan 40 och... 06/02 Hände mig också, så du är inte ensam här på FZ. Startade inte anthem heller mer efter det. 06/02 Riktigt, riktigt kul spel. Längtar som fan tills det släpps. Förbokade Legion edition! Helt klart en GOTY contender! 06/02 Härligt att se att de fick så bra respons och att det finns en massa som gillar det. The more the merrier! Jag och mina vänner gillade det skarpt också. Vi har förbokat och är redo när det släpps. Kul! :) 06/02 Samma här. Så jag håller mig ett tag tills jag vet om det blir en svulstig episk historia. :) 06/02 Bara en fundering kring vad ordet "Demo" betyder inom IT och systemutveckling. Ett demo är en teknisk demonstration av funktionalitet. Det finns för att visa att vissa features är på plats och är ett smakprov på vad en funktion, eller ett set funktioner... 06/02 Hahaha man kan ju inte annat än älska folk som gnäller på lite end-game samt dålig variation på fiender.... eh, ni spelar ett demo som är en liten del av en hel värld som kommer öppnas upp när hela spelet kommer.. Eller trodde ni demot var hela världen? 06/02 Redan i Alphan och nu i Betan så är det något väldigt själlöst och intetsägande om spelet. Visst pratar många om liknelserna med Destiny, men jag tror att spelets största svaghet är hur generiskt det känns. Det känns som ett beställningsjobb mer än någo... 05/02 Tyckte det var skoj. Snyggare, roligare och mer nybörjarvänligt än Warframe och definitivt roligare än Destiny. Ska vänta någon vecka efter release å se hur mycket content som faktiskt finns dock. 05/02
Skicka en rättelse