Lite som en demo, faktiskt.

I helgen hölls sluten betatestning av Anno 1800, en upplevelse som var så trevlig att väntan på den just försenade fullversionen blev lite jobbigare. Men nu står det klart att det ges nya chanser att testa spelet innan release – det blir öppen betatestning strax innan.

Den 12-14 april körs den öppna beta, och spelet släpps den 16 april. Vissa skulle gå så långt att kalla det hela en tidsbegränsad demo, men oavsett vad man kallar det hela är kärnan densamma: en god chans att testa Anno 1800 dagarna innan det släpps.

Efter lite grävande fann jag dessa länkar: "... as a team we have decided to stick to our initial plan of focusing on improved naval combat, and will not add land-based combat to Anno 1800 for its launch." Varför det inte blir landstrider (https://www.a... 07/02 Det ska finnas strider i 1800 också. Exakt hur det är vet jag inte dock. 07/02 Körde stängda betan i helgen. Älskar hur generösa Ubisoft är med betor. Man skriver upp dig superenkelt på deras hemsida. Jag gjorde det 4 dagar innan betan och fick acess direkt. Gött! Spelet var som vilket anno som helst med lite nya mechanics. Ingen... 06/02 Dags att hitta nytt jobb då, så att jag har råd med detta samt imperator rome i april. Typiskt att vikariatet tar slut denna månad när inget spel jag är intresserad av släpps. 06/02 Jag körde några timmar och bestämde mig för att här blir det nog allt ett köp! Ville inte lägga spec mkt tid på betan efter det, backlogged är ju stor nog som den är ändå.. 06/02 Ok, tack! Låter lovande :) 06/02 Var förvånansvärt bra, detta samtidigt som jag uppskattar samtliga spel från Anno-serien. 06/02 Alltid underligt med en "BETA" så nära release. Hur många av de buggar man finner under BETA:n hinner man korrigera på två dagar? I 1404 är det en del piratskepp, annars mest strategi, handel och så vidare. Men hur det är i 1800 vet jag inte. Kanske någ... 06/02 Krigar man i Anno eller bygger man enbart städer som i Sim City? 06/02 Jag trodde nästan att det var klart då så många spelade det på Twitch för några dagar sedan, men det kommer alltså inte förrän April. Har inte spelat något tidigare i serien men det såg faktiskt ut som ett avkopplade spel som jag nog ska testa mig på. 06/02
Skicka en rättelse