Tjänsten som låter dig lira Playstation-spel på datorer är här, vi drar igång det i spelrummet.

Playstation Now har nu lanserats i Sverige och vi har laddat hem klienten i spelrummet och tänkte testa några utvalda titlar, live för dig.

Kombinationen spelstreaming till kontoret, och spelstreaming från kontoret, verkade bli lite för mycket för kopparkablarna att hantera. När vi vi testa "offline" fungerade det mycket bättre, och även en köttig titel om God of War 3: Remastered var helt klart spelbar.

Skicka en rättelse
Det var kul att åtvervända till "Killzone 2" och bli påmind om hur dåliga vapnen är. 14/03 Icke att förglömma att vissa "problem" kanske inte har med tjänsten att göra utan beror på hur bra internet ni själva faktiskt sitter på (eller inte sitter på). 14/03 Har som personen ovan inte heller stött på några som helst problem. Fungerar felfritt för mig, det funkar faktiskt så pass bra att jag glömmer bort att det streamas =) 14/03 Jag har testkört flera spel och inte stött på något problem alls. 14/03 Jag väntar med att skaffa detta tills alla använt sina gratisperioder. Lär väl förhoppningsvis bli mindre tryck på servrarna då. Om det börjar fungera som det gjorde under betan förra månaden är det lätt värt det. 14/03 Ok, dock så har jag inte kunnat spela just Helldivers sedan PS NOW släpptes trots att jag kunnat spela många andra spel både före och efter jag testat det (har dock inte provat idag). Skulle vara roligt veta om andra kan få det att fungera, man kanske... 14/03 Uppdaterade nyheten. Testade att köra offline, utan stream, och fungerade faktiskt förvånarsvärt bra. God of War 3 var inga som helst konstigheter. Visst, man märker ju att det är en spelstream men kvalitén är i mitt tycke inte mycket sämre än Twitch. 14/03 Ingenting fungerade tyvärr länge. Början såg oftast bra ut men det blev snabbt så pixligt att man inte såg vad man höll på med. Kan vara så att det är strul med servrarna. 14/03 Såg lite ostadigt ut. 14/03 Har inte möjlighet att titta på streamen, men kan ni testa om Helldivers fungerar? För mig så händer det ingenting när jag försöker att starta det (Windows appen). 14/03