Mindre än tre månader till premiären.

Nattens Game Awards-gala bjöd på en hel del spelnyheter, men vi fick också nytt material från sånt vi redan känner till. Som Final Fantasy VII Remake, från vilket det bjöds på en ny trailer. Cloud Strife lär oss nyttan av att ta med sig ett svärd lika långt som sig själv. Enjoy.

Spelet släpps till PS4 den 3 mars, lite drygt 23 år efter originalet. Det blir plattformsexklusivt till 2021, först då kan en eventuell pc-version bli aktutell. Om och när det släpps till Playstation 5 är oklart än.

Skicka en rättelse
Hobbit kan jag köpa. :) Håller med. 17/12 Hobbit då? Det var bara en bok men tre filmer. Sen var tre filmer för lite för sagan om ringen, det var massor som inte ens kom med. 17/12 @Tröjan: Ingen klagar på att Sagan om Ringen var uppdelad i tre delar/filmer. Detta då böckerna och storyn var skapt så. Så är inte fallet med FF7. 16/12 Vad är det man säger? Den som lever får se... 15/12 Jag förstår din frustration. Men de skulle omöjligen kunna skapa den typen av värld jag (i alla fall) skulle vilja djupdyka ner i om inte de hade tillräckligt med material att helt toppa originalet. Att de släpper det episodiskt tror jag personligen har... 15/12 Har ni missat vart Square enix är påväg? Själv så tycker jag att dom förlorade det med FFXIII och framåt. Nya FFVII har jag svårt att se att det bara kommer att bli en besvikelse. Hoppas verkligen att jag har fel! Men vet dom verkligen hur man gör ett... 15/12 Vet gör väl knappast ens Square själva, men tre delar känns rimligt. Jag ser inte det som att jag betalar tre gånger för samma spel. Square säger själva att varje del ska vara lika stort som ett vanligt stort spel, så jag ser det som att jag betalar för... 14/12 Alltså, hur vet du detta? De kan ju lika väl vara 3 st 10 timmars delar som inte ens kommer i närheten av längden på originalet. Om inget annat så betalar du tre gånger för ett spel, grattis. 14/12 Om Half Life episode 3 är nåt att gå efter så har längtan övergått till likgiltighet. 14/12 Jag fattar heller inte gnället. Vem gnäller på att Sagan om Ringen kom i tre delar? Eller de tre Star Wars-trilogierna? Vem hade velat ha tolv timmar Sagan om Ringen i en enda klump? Inte jag i alla fall. Jag väntar gärna på del två och tre, Square ger... 14/12