Neon! Regn! Androider! Släpps imorgon!

Ion Lands jobbar vidare på pixliga och Blade Runner-flörtande Cloudpunk, ett spel där du är en nykläckt taxichaufför i den neondränkt staden Nivalis. “Enorm” och “vertikal”, om man ska utvecklarna själva.

Du, Rania, gör din första jobbnatt för taxibolaget och den flygande farkosten tar med dig på uppdrag på båda sidor om lagen. Du kommer att möta mängder av karaktärer, inklusive de obligatoriska androiderna. Du kommer även att kunna utforska till fots, samtidigt som du löser mysterier och konspirationer.

Kolla in utvecklarnas stream här nedan. Spelet ska enligt Steam släppas imorgon, 23 april.

Skicka en rättelse
Ah, missade det, det gör saken lite bättre iaf. 22/04 Ser riktigt ballt ut men röstskådespeleriet var ju otroligt kasst, får väl hoppas att det är utvecklarna själva som köra placeholder och att de anställer proffs senare. I dagsläget hade jag valt att spela utan VO. 22/04 verkar nice 22/04 Segt med endast PC. Hade passat bra i soffan på storTVn nu under karantäntider med en Deckard-virre i handen 22/04 @Schploff: Men det där är ju två ai som pratar med varandra, det är ju en gammal klyscha att man skall höra när det är robotar och datorer som pratar, ordväxlingen påminner väldigt mycket om dom youtubevideos jag sett med verkliga robotar som pratar.... 22/04 G-police någon? https://youtu.be/wrkrNR_0ZAU?t=237 22/04 Alltså VO:t var bland det sämsta jag hört någonsin, trodde det var ett kommentatorsspår som låg över spelet först: https://youtu.be/m-6NIlYt6nI?t=635 22/04 Alltså det är nice med VO men det där var så långt ifrån tight, kunde inte klippt ihop det så de svarar varandra lite snabbare, detta var lite som att lyssna på en monolog där en person behöver tid för att ställa om rösten. Kanske även skulle pratat lit... 22/04 Really? Jag tyckte hon gjorde ett bra jobb, speciellt i en av dom längre förhandstittarna där man får se och höra interaktionen mellan huvudpersonen och hennes ai (som för övrigt verkar superrolig). 22/04 Reagerade också på det. Litet team, begränsade resurser. Och bra röstskådisar är ju inte billiga. Ibland är bara text det bästa. 22/04