Led länge av mental ohälsa.

Byron 'Reckful' Bernstein, mest känd för att ha varit en av de första som streamade i stor skala, har gått bort. Reckful spelade mest World of Warcraft och Hearthstone, och bland bragderna nämns att han var den högst rankade WoW pvp-spelaren sex säsonger i rad.

Byron Bernstein led av mental ohälsa och tros ha avslutat sitt eget liv. Han blev 31 år.

Lider du själv av mental ohälsa, eller känner du någon som gör det? Ta kontakt med organisationen Mind, vars mål är att ingen ensam ska behöva möta ångest, depression och tankar på att ta sitt liv.

Skicka en rättelse
Det här suger fortfarande. https://i.imgur.com/eMmV7vI.png 27/07 Fuck. 10/07 Blizzard tänkte väl prova det för ett gäng år sen, alltså att deras forum skulle visa personernas riktiga namn istället för att man valde en lvl 1 karaktär på kontot. Tyckte det lät som ett bra förslag men trollen på forumet gick bananas så dom införde... 05/07 Nej så är det förstås, men fler bör komplettera professionell hjälp och medicinering med kost och träning. Synd att psykiska sjukdomar ej kan mätas och testas som fysiska. Väldigt tabubelagt. 05/07 Jo, många lider av depression på grund av omständigheter och träning samt kost är generellt bra för att få folk att må bättre. Men depression på grund av kemisk obalans i hjärnan bör liknas vid cancer, man kan inte träna eller äta bort något sådant. Men... 04/07 Vill understryka det där med kost och träning, även om det inte är så kul att höra det när man är på djupdyk. Men klyschan stämmer! 04/07 Jävligt tråkigt att sånt här händer, tragiskt nog lär det hända igen, och igen. Det gör mig så vansinnigt förbannad, när man ser folk skriver "kill yourself" och liknande i hans stream, och det är ju så vanligt att såna patetiska exemplar av en människa... 04/07 Exakt. Kan rekommendera denna för er som både vet vem han är eller inte. 04/07 Tycker det låter bättre att de bara bannar alla som skriver något sådant rätt av utan någon chans att få tillbaka sitt konto. Då skulle det bli slut på det snabbare. Med den lösning som du beskriver så löser man inte ett problem, man sopar det under mat... 04/07 Jag håller med om att skinn på näsan är ett måste om man vill bli en offentlig person idag på nätet. Samtidigt tycker jag att om hulliganbeteende på fotbollsmatcher kan "saneras" så bör spelföretags spelcommunities kunna "saneras" också. Det kan knappas... 04/07