Från början skulle Mad Max-inspirerade #Fallen Earth ha släppts redan i onsdags. Därefter sköts det upp till den 15 och nu har det istället bestämts att det blir den 22 september som spelet dyker upp för alla intresserade.

Titeln utvecklas av Fallen Earth-teamet (del av #Icarus Studios) och sägs bli en sömlös onlinespelsupplevelse som blandar förstapersonsaction med rollspelande. Utöver kostnaden för själva spelet kommer det ligga en månadskostnad på dryga hundralappen. De som skriver upp sig för tre, sex eller ettårsprenumerationer får dock lite rabatt, såklart.

Alltså grafiken i den länkade trailern är ju fortfarande kass jämfört med andra spel. Ska det ha en realistisk känsla kommer man ju inte undan men undermålig grafik. Fantasy fungerar wow grafik bra liksom. Men alltså husen ser ju ut som från ett 5-7 år... 30/09 Vem skriver upp sig på en sexårs-prenumeration?! 12/09 ser rätt kul ut sådär på förhand. grafiken i trejlern som wartex postade är definitivt mycket bättre än i de första bilderna och filmerna man såg. spelar dock inte mmos med månadskostnad så jag får stå över detta lir ett tag:p 12/09 Gillar upplägget med karaktärerna. Inte stela karaktärsuppbyggdnader utan man väljer själv vilken typ man vill bygga upp. Dock blir man lite styrd in mot vissa delar om man vill spela som healer tex. Men valet i klassuppbyggdnaden är fort. väldigt fri.... 12/09 Testade betan, och spelet har helt klart en del charm, och intro uppdraget var ganska coolt. Dock kändes det, som det mesta som släpps i MMO-väg, inte tillräckligt genomarbetat. 12/09 Testade betan, var ren dynga i mitt tycke, tyvärr. Kändes inte alls roligt att spela det. Kändes som ett singleplayer spel :p. Spelar mycket hellre t ex Fallout 3 om jag vill köra nåt post-apokalyptiskt. 11/09 det jag testat av senaste builden så är jag sisådär. Jag anser är en stordel av upplevelsen är grafiken och denna är helt ok på max men kunde varit bättre orkar inte skriva en a4 allt som kunde varit bättre och som jag betvivlar kommer förbättras. både... 11/09 Så Fallen Earth har dålig grafik? (http://www.youtube.com/watch?v=KMtn1YPvJHc) Anyway. Om man förbokade Fallen Earth kunde man börja spela i förrgår. Måste dock säga att det är nog bra att riktiga releasen har skjutits fram. Spelet känns fortfarande näs... 11/09 spelet har rätt bra atmosfär och härlig musik.. fast det ser lite lustigt ut att alla spring runt som om de lekte flygplan ibland.... buggs <3 11/09 Förstår inte varför alla klagar så mycket på grafiken. Visst det är inte crysis-klass på den men den är verkligen inget man stör sig på när man spelar. Körde betan och jag hoppas verkligen att det här spelet överlever eftersom det nog kommer vara riktig... 11/09
Skicka en rättelse