Sedan tidigare har det talats om en "minst" tvåårig väntan för kommande fighting-spektaklet #Street Fighter X Tekken enligt spelets frontman Yoshinori Ono. Efter att #Capcom-chefen Keiji Inafune (också känd som Mega Man-pappa) fått höra om Onos planer lackade han dock såpass att han kallade in bäste herrn på kontorsrummet för lite gammaldags rövsparkande, enligt Ono själv.

- Vid Comic-Con tror jag att jag sa två år. Efter det blev jag inkallad på Inafunes rum och han bokstavligen sparkade mig i röven, säger Ono.

- Så jag försöker korta ner det [utvecklingstiden]. Så ja, mindre än två år.

Ono kommer dock med en brasklapp också och säger att han självklart inte vill hasta fram något som inte är tillräckligt bra, men frågan är såklart om han vågar uthärda mer rumpsmisk inne hos chefen. Men nu vet du i alla fall, mindre än två år kvar till slagsmålsfesten... och det kan du tacka bäste herr Inafune för! Våld är sannerligen inte lösningen på alla problem, men åtminstone på vissa.

Även #Namco Bandai jobbar på en liknande titel på sitt håll - deras spel heter #Tekken X Street Fighter och kommer vara i 3D i motsats till Street Fighter-spelets smältdegel av olika dimensioner.

Skicka en rättelse