#Mirror's Edge släpps på torsdag till Playstation 3 och Xbox 360. Men den kommande Windows-versionen tycks dröja, om man får tro de senaste uppgifterna Eurogamer kommit över. Eurogamer skriver idag att utgivaren #Electronic Arts så sent som idag uttalat sig om att det för tillfället inte finns något officiellt släppdatum för datorversionen. Och hoppet om Mirror's Edge till Windows under julgranen verkar som en avlägsen feberdröm då tongivande återförsäljare som exempelvis GAME listat Windows-variantens släppdatum till januari månad.

Mirror's Edge utvecklas av våra svenska stoltheter DICE, och en rykande färsk recension signerad allas vår Simon Bergstedt dyker upp "i mitten av nästa vecka", hälsar redaktör Tompa.

Om plånboken väger lätt men suget efter spelet blir för stort kan du alltid ta en titt på vår Mirror's Edge-tävling här, där du kan tävla om ett exemplar av spelet.

Att hela tiden sparka på PC-spelarna kommer inte att göra att mindre tankar. 11/11 Ja det kan man ju fråga sig :/ 11/11 WTF är problemet? jag kan väll koppla min dator till en tv och få grymt mycket högre upplösning än vad du kan få på din Xbox och jag har trådlösa handkontroller till pc ne kan man tänka sig! en burk men kontroller kopplar till en tv, låter som en bra... 11/11 Konsol nördar är knappast mer laglydiga TheEdgeJinx då dom flesta ändå har en dator :) Men en del företag kanske föredrar att släppa spel till bara konsol då dom kan göra spelena efter konsolernas specifikationer och inte behöver tänka på att spelet ska... 11/11 Satan alltså... hoppas jag så mycket mer på vinst till 360:n då, om det ska dröja så värst. Det jag hatar i den ekvationen är att det är just det som de vill få ut, de äcklena som planerat ihop detta schema. Vi faktiskt intresserade ska se att det inte... 11/11 Jag stör mig på alla konsol-nördar som framhäver sig själva som laglydiga medborgare och säger att allt PC-folk piratkopierar. Vi vet alla att piratkopieringen hade varit minst lika utbredd på konsol om chippning inte medförde eventuell ban på xbox live... 11/11 Dem två har ju samarbetat sedan DICE först slog igenom med BF1942. 11/11 Tråkigt för PC folk och vad anledning är kan man ju spekulera i visst det kan vara för att folk laddar ner det kan vara att dom inte vill göra en PC version listan kan göras lång. Själv kommer jag köpa PS3 version då jag tyckte demot var grymt kul. 11/11 Vad är det svåra? Det är ju egentligen precis som vanliga kontroller, förutom att dom nu även kan användas som combos. Den enda ovana knappen blir väl iof 180-grader knappen då. Men det ska väl inte vara så svårt att lära sig. Tyckte det var hemskt på... 11/11 Eller så är de PC-spelarna som helt enkelt snålar och inte köper spelen? 11/11
Skicka en rättelse