THQ gör spel baserat på den klassiska tecknade barnserien.

Kanske är du gammal nog att minnas den tecknade 80-talsserien Voltron? #THQ tillkännager att de har ett nytt spel på väg som baseras på originalserien från 1984.

Voltron, för er som inte vet, handlar om en jättelik robot med svärd och ett lejonhuvud som arm. Han räddar universum och spöar skiten ur skurkar.

Titeln väntas ut under hösten och är ett led i något av en Voltron-revival. Senare i år börjar en ny tv-serie (Voltron Force) sändas och nya actionfigurer väntas ut från Mattel. De senare släpps i två versioner – figurer från Voltron kommer i år och under nästa år släpps actionfigurer baserade på Voltron Force.

Kan ingen kontakta Ozon Media så vi får spel baserade på Starzinger, Silverfang och Rai Grottpojken, också? Ett spel där man fick resa till Great King-planeten för att återställa galaxenergin och på vägen spöa oförglömliga skurkar som Jingjing-mannen vore något alldeles extra.

Jag föddes på slutet av 80 talet men växte upp med såna här serier, farsan som reste mycket till andra sidan atlanten tog alltid med en massa laserdisc filmer och animerade serier till mig, bland dessa fanns ett stort antal Lion Force Voltron (Voltron... 16/02 OK, shockerande... Ser ut som He-Man... 16/02 Det som är sorgligt är den smörja som dagens barn får se (Flapjack kanske är undantaget dock inget jag sett). Nej även om man börjar bli gammal så kan man ju inte komma ifrån att vi hade grymmare serier som barn=). 16/02 Sorgligt men sant Sito. Men jag måste nog ändå säga att jag föredrar de gamla serierna framför de nya. Förutom Flapjack, Love it!. 16/02 Det är när man ser klippen ovan och minns hur häftiga man tyckte dom var och sen jämnför med tecknade serier som sänds i TV idag som man inser hur gammal man har blivit , usch usch :) 16/02 Detta är Voltron (http://www.youtube.com/watch?v=V-RiJZ8W4jA) <=Click for info. OCH! ett Spel baserat på 80-tals serien Saber Rider väntas till bland annat DS. Jag vill personligen se ett episkt spel baserat på Ulysses 31 (http://www.youtube.com/watch?v... 16/02 Ett Starzinger spel vore underbart. Vi fick ju nästan ett i Enslaved oddyse to the west då båda bygger löst på samma historia om apkungen. 16/02 Klart man minns denna serie, en av de bästa (tillsammans med Jace, M.A.S.K med flera) som man såg som barn. Vet dock inte om jag är sugen på ett spel däremot är jag grymt sugen på samlarutgåvan av serien på dvd=). 16/02 En till remake? Madness! 16/02
Skicka en rättelse