För lite drygt en månad sedan [n=29229 berättade] vi att #NCsofts MMO #Tabula Rasa ska läggas ner den 28 februari. Det var tänkt att bli gratis för alla från och med den 10 januari, men detta har flyttats fram - redan nu är det möjligt att skaffa ett gratis konto eller aktivera ett gammalt. Dessutom har en del nytt släppts på sistone - och i nästa uppdatering kommer Mechs och PAUs.

Klicka för mer information

* A new instance map, "The Empire Sector," is available for players. Access to this special new map is restricted to level 50 players, who must also meet a specific Logos requirement.
* CELLAR Arena: Location has been expanded, with an entrance to the Edmund Range wargame map at the north end.
* The Epic Caves of Donn are now also accessible via the CELLAR.
* Festive Seasonal Holiday Observance Flora and decorations have been distributed to AFS Outposts and Bases.
* Ammo, Mimeomech and firework stacks have been increased.
* Series 3 Rocket Launcher will now drop off certain boss creatures.
* FPS camera mode officially in the game!

[fi=8173]

Håller med Zedrix, ett perfekt spel att spendera lite tid på nu under julen och allt :) riktigt mysigt spel. Och jag ville säga det också att jag fick min nyckel ungefär en ½ dag efter request jag med.. samt att man inte behöver ange något kreditkort... 23/12 på tiden när den öppna betan begav sig så spelade man ju detta en hel del. jag gillade det, men hade inte tid att fortsätta när det väl gick live. synd, det var imo ett av de bättre mmo:sen där ute. 23/12 Fick min nyckel nu efter ½ dag ungefär. Behövde inte ange något kreditkort, även fast det stod att jag skulle vara tvungen att göra det. Gick att logga in och starta en char. ändå. 23/12 Kanske ska testa detta spel igen, slutade med det förut. Tröttnade, var så lite folk som sprang omkring. 22/12 Tack för ditt utförliga svar Keza! Jag har stallt en "Question" till supporten nu, och väntar på svar. Förhoppningsvis får jag en nyckel snart :) Jag spelade en tidig trial av Tabula, och tyckte att det som sagt var ett mysigt och stämningsfullt spel.... 22/12 Zedrix, gå in på denna länk: http://www.plaync.com/us/support/login.html skapa seden ett nytt konto genom att gå igenom allt som kommer efter att du har tryckt på "Create a new account". När du har fixat ett konto på denna sida så kan du gå in och hante... 22/12 Ärligt talat, jag lyckas inte klura ut hur man beställer en kod från deras sida. Kan någon guida mig hur man går vidare efter att man skapat ett konto på PlayNC ? 22/12 Det borde göras fler Sci fi mmorpg spel jag ser enorma möjligheter sci fi är utan gränser till skillnad från Fantasy som enligt mig är ganska begränsat. 22/12 Åååh vilket skit, de hade nästan övertalat mig till att testa, så tankar hem spelet och skapar ett NCSoft konto o försöker logga in men det går inte.. Då visar det sig att man måste gå igenom typ 7 andra steg och requesta koder och skapa fler konton på... 22/12 Hehe... så går det när man (inte) sitter och formulerar om sig fram och tillbaka. 22/12
Skicka en rättelse