Nya detaljer om #Ubisofts heta lönnmördarspel #Assassin's Creed: Revelations har avslöjats, via amerikanska speltidningen Game Informer. Nedan har vi sammanställt en lista med smått och gott av det viktigaste.

– Ezio återvänder som huvudperson, är nu över 50 år gammal

– Ezio letar efter sigill som bär på minnet av hans förfader Altaïr. Sigillen låter Ezio se in i Altaïrs medvetande på samma vis Desmond använder Animus för att se in i hans. Altaïr kommer vara spelbar i dessa sekvenser.

– Konstantinopel är uppdelat på distrikten Constantine, Beyazid, Imperial och Galata. Spelarna får också besöka Cappadocia-regionen, som ligger i centrala Turkiet.

– Nya gameplay-tillägg som hookblade, som snabbar upp navigeringen i staden.

– 300 olika bomb-variationer tillgängliga, dessa ska också gå att tillverka.

– Eagle Vision har omarbetats och kallas nu Eagle Sense. Med nya Eagle Sense kan du fokusera på en karaktär och se var han varit, och en viss föraning om var han kan vara på väg. Underlättar att gillra fällor, detonera bomber och bakhåll.

– Traditionella sidouppdrag är borta till förmån för slumpmässiga händelser, som ska göra upplevelsen mer inlevelsefull. Exempel på detta är en butiksägare som blir rånad, eller en unge som ber dig om hjälp.

– Assassin-levels ökar från 10 till 15.

– Flerspelarläget återvänder, mer fokus på berättande denna gång.

– Desmond är tillbaka. Han har funnit ett "safe mode" i Animus vid namn "Black Room", där han kan få tillgång till förlorade minnen.

– Du kommer kunna skräddarsy din karaktärs utseende och vapen, och skapa egna gillen.

– När du spelar som Desmond är det mycket pussel-gameplay.

Assassin's Creed: Revelations släpps i november till pc, Xbox 360 och Playstation 3.