Tester

Här hittar du våra senaste tester inom spel, hårdvara och tillbehör!

0

Delta Force 2

För något år sedan så släppte Novalogic ett krigsspel som skulle revolutionera genren; med en ny motor, ultrarealistiskt stridsystem och extrem atmosfär. Jag snackar Delta Force, och jag spelade det som en inbiten galning, och nu var det dags för uppföljaren.

0

Shadow Company: Left for Dead

Etniska och politiska konflikter blomstrar upp, terrorn i den tredje världen sprider sig, och militära diktaturer och syndikat hyr vilka vapenbärande hyrsvärd somhelst; för att uträtta deras smutsiga dåd. Du blir ivägskickad till Afrika, och hamnar mitt i smeten; tillsammans med några kamrater. Döden följer dina spår; vänder du dig om, så är du förlorad.

1

Grand Theft Auto 2

Biltjuvarnas dröm är tillbaka med mer crash, boom, bang än någonsin. FragZones Quasarius har kört så det ryker i den kontroversiella uppföljaren Grand Theft Auto 2.

0

Unreal Tournament (demo)

Jag måste varit en av de som absolut inte hängt med i UT hysterin. Jag visste knappt att det skulle komma ett demo förrän det väl vare ute. Anledningen till denna ignorans berodde främst på två orsaker.

5

System Shock 2

System Shock 2 skulle kunna vara uppföljaren till en storfilm i hederlig amerikansk sci-fi action. Nu är det istället ett datorspel och det kanske är bättre ändå. Det är ju Du som spelar ju huvudrollen.