Nyckelord: rare

187 artiklar i arkivet.

Filtrera
17

Före detta Playstation-chefen går till Microsoft

Microsoft avslöjar att de rekryterat tidigare Sony-chefen Phil Harrison – han ska nu ansvara för den europeiska Xbox 360-verksamheten.

12

Goldeneye 007: Reloaded

Mot alla odds lyckades Eurocom under fjolåret att göra en av de största fps-klassikerna relevant igen. Men motståndet på Wii är inget mot vad som kommer att möta utvecklaren när de laddar om till Playstation 3 och Xbox 360. Vi provspelar Goldeneye 007: Reloaded.

21

Spana in smygmomenten i Goldeneye 007: Reloaded

Nyversionen av klassiska Goldeneye 007 är snart här. Det mesta är sig likt – förutom Bond.

0

Kinect Sports 2 i vinter

Nyheter som baseball, golf och amerikansk fotboll i uppföljaren till Kinect Sports.

12

Goldeneye: Source äntligen färdigt

Ladda hem den stekheta Half Life 2-modden idag, som låter dig återuppleva klassiska Goldeneye 007:s fantastiska flerspelarläge.

21

Donkey Kong Country Returns

Djungelns konung är tillbaka i det första Donkey Kong Country-spelet på 15 år. FZ bjuder upp till babiandans och tar reda på om den gamla goa gorillan är en lika skön lirare som vi minns honom.

21

Goldeneye: 007

Ett decennium efter Rares stilbildande Nintendo 64-klassiker är det dags att återstifta bekantskap med Goldeneye. Lyckas Eurocom med uppgiften att göra en av 90-talets milstolpar i FPS-genren relevant igen?

31

GoldenEye 007

Några av mina finaste spelminnen tillhör det genredefinierande GoldenEye. Om jag blundar kan jag fortfarande se det ikoniska omslaget framför mig. Och det är inte utan att nackhåret reser sig när Eurocom bestämmer sig för att göra en remake.

43

E3 2009 - Microsofts fem bästa

Microsoft var först ut bland presskonferenserna och leverade gott om godsaker att suga i sig. Här listar vi de fem hetaste från veckan och det blir mycket av en viss gammal Bullfrog-kille.