Nyheter
Därför har Titanfall ingen singleplayer-kampanj

Därför har Titanfall ingen singleplayer-kampanj

54 kommentarer

Av 2013-06-22 18:20


Respawn Entertainment jobbar för fullt med sitt Titanfall – en science fiction-pangare med multiplayer-fokus. Fokuset är så stort att spelet över huvud taget inte kommer med någon singleplayer-kampanj. Att skapa en sådan är enligt Respawn slöseri med resurser.

– Man gör singleplayer-uppdrag som tar upp allt fokus från studion, som tar ett enormt team sex månader att skapa, och spelarna springer igenom alltihop på åtta minuter, sa Respawn-chefen Vince Zampella till Gamesindustry.

– Hur många spelare klarar ett singleplayer-spel? Det är en liten procent. Det är som om alla spelar första banan men bara 5% klarar spelet.

Mot den bakgrunden tycker Zampella att det är konstigt att lägga så mycket resurser på den ensamma spelaren. Däremot spenderar folk hundratals timmar i multiplayer, vilket gör det till en naturlig inriktning för Respawn som dessutom är en relativt liten utvecklare med cirka 60 anställda.

Titanfall exklusivt för Xbox och pc
Filmer: Här är Titanfall

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Ankh
  Ankh 2013-06-22 18:26
  Jag tror inte det stämmer vidare bra med att för få folk spelare singelplayer - dock tycker jag det är rätt bra när ett spelföretag satsar helt på antingen multiplayer eller singelplayer.
 • Javas
  Javas 2013-06-22 18:41
  Då förväntar jag mig många kartor i spelet, finns ingen ursäkt att bara ha ca 8 st
 • Segas
  Segas 2013-06-22 18:25
  Snacka om att höfta siffror ur tomma intet. Alla är inte intresserade av multiplayer, framför allt inte när inte en enda utvecklare KAN motverka fuskare, eller ens BRYR sig strax efter spelet är sålt.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ