Nyheter
Bioware avslöjade nästa varumärke – men alla missade det!

Bioware avslöjade nästa varumärke – men alla missade det!

27 kommentarer

Av 2016-03-22 09:01


Under förra veckans GDC-konferens i San Francisco bar Biowares Alistair McNally en t-shirt som avslöjade företagets nästa varumärke. Men trots att studion står bakom RPG-giganter som Mass Effect, Baldur's GateDragon Age och Knights of the Old Republic snappade ingen upp budskapet!

Det gick så långt att McNally själv tog till Twitter för att berätta att folk missade denna stekheta ledtråd. Men inte heller där tog det fart, åtminstone inte förrän nu – tre, fyra dagar senare.

Märkligt nog tycks mästerdetektiven internet inte ha lyckats luska reda på vad det faktiskt stod på tröjan. Det spekuleras friskt i den här gamla Bioware-forumtråden, och samma sak på Reddit. Men fortfarande saknas bildbevis, och vi frestas säga... fail, Bioware.

Shadow Realms lades ner
Mass Effect: Andromeda lanseras 2017S

Twittra

Facebook

Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Spooner
  Spooner 2016-03-22 09:45
  Tompa skrev:
  conthox skrev:
  Plot twist: Han hade ingen t-shirt på sig.

  – Vilken fin skjorta du har!
  – Det är eksem.


  Bild
 • Priapsi
  Priapsi 2016-03-22 15:28
  ulrik.borg skrev:
  Säger som jag brukar, fattar inte varför BW har så gott rykte om sig att leverera bra story. Känns som om man lever på KOTOR fortfarande, men tydligen finns det dom som tyckte ME och DA var heeeelt fantastiska. Gillade ME1 men tyckte det var en, på det hela, rätt generisk Scifistory, sedan blev det värre med efterföljarna. Efter all hype skaffade jag DA:Inq och konstaterade snabbt att det var lika astråkigt som de flesta historierna i SWTOR som ju nu helt förstörts av att man lägger in ett kort, oinspirerat 10-minutes solospelarkapitel varje månad och absolut inget annat. När de fullständigt misslyckades att leverera det de en gång utlovade (icke-generiskt mmo) och det fortsatte utför tappade jag intresset för studion.

  Historierna förr var roligare (åh, gamla hederliga LucasArts) och idag har ju indie-scenen mm visat var skåpen(?) ska stå när det gäller story. Men visst, man får hylla alla nya AAA IP, för vi är väl alla evigt trötta på "serierna"? Skönt de snappat upp det.


  Brukar du säga allt det? Det måste ju ta skitlång tid.
 • Tompa
  Tompa Admin 2016-03-22 09:38
  conthox skrev:
  Plot twist: Han hade ingen t-shirt på sig.

  – Vilken fin skjorta du har!
  – Det är eksem.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ