Inlägg av Lej

Inlägg som Lej har skrivit i forumet

Skrivet av Pigge88:

tog mig drygt dubbelt så lång tid att spela ACT1 med turn based.

Skrivet av Johan Lorentzon:

Som skrivet så är det mer tidskrävande

Låter ju lovande, mer tidskrävande är fine.

Blev grymt frustrerad när jag spelade med realtid i Kingmaker, slängde en fireball mot något monster, och det sprang rakt in bland mina karaktärer innan fireballen hann fram. Inte så Pathfinder är menat att fungera enligt mig, man ska ha perfekt precision med sin magi. Är väl skadad efter år av pen and paper.

Hur bra fungerar möjligheten att köra turbaserade strider? Spelade Kingmaker en del och gillade det väl men realtidsstrider med paus var inte för mig. Spelat mycket pen and paper och föredrar stark turbaserad system som i t.ex. Divinity: Original Sin 2.

Hur slutade det? Kan man hitta resultatet nånstans?

Skrivet av Volk:

Vad är det du upplever som dåligt? Tänk på att filmen är uppladdad i 720 och jag upplever att komprimeringen är rätt hård.
Vad tycker du om grafiken i detta klipp?
https://www.youtube.com/watch?v=_wN6en7Wc6I

Inte spelat Fallout 4 än men skummade lite snabbt genom ovan. Texturerna känns rätt lågupplösta. Titta t.ex. på kläd- och ansiktstexturerna vid 0:40.

Har för mig att jag testade Wurm nån gång tidigare och att det var pay-to-not-suffer. Stämmer detta (fortfarande)?

Skrivet av MrPeters:

Releaseproblem men intressant spel.
Sen vore det roligt med lite mer alldagliga karaktärer istället för 2 biffiga snubbar och en biffig brud x)

Dem försökte nog hålla hitboxarna lika stora.

Skrivet av gurkoz:
Skrivet av dofilusåkaffe:

Ja verkligen recon är ju skit. Skjuter med ett m24 sniper mot en fiendes huvud och vad händer?????? Jo han såras!!!!!!!!!!!!! ANTI nerf

Måste bara fråga men är du säker på att du verkligen träffar huvudet och inte bröstkorgen? Jag har träffat på mycket folk som inte är medveten om att kulan faller på större avstånd.

M24 gör minst 75 skada per skott (beroende på distans) och har 3.25x headshot multiplier så ett headshot gör minst 243.75 skada. Soldater har 100hp, eller 125 med body armor, på normal och ännu mindre på HC.

källa: http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/

Jag kan förstå att folk tycker Recons är jobbiga i HC eftersom det räcker med ett, istället för två som på normal, skott mot kroppen med snipers för att döda. Dock tycker jag inte Recon är för bra på normal.

På normal är det snarare Assaults med 40mm granater vid sina ammolådor och rambo Medic med m60 som känns lite väl bra ibland.

Själv spelar man mest Engineer och jag kan förstå att en del folk klagar på att man använder Carl Gustaven lite väl mycket som anti infantry vapen. Beror väl till största del på att folk tål rätt många vanliga kulor på normal.

Skrivet av Cirap:

om jag använder Steam chatten och joinar/invitar kommer jag in i en lobby, men får alltid CTD när kartan väl laddas.

Kompis hade samma CTD problem. Anledningen var att han hade en ljud frekvens på över 48000 hz satt i windows. Fråga mig inte varför det krashar pga detta men när han ställde ner den till 24bit 48000hz fungerade det.

RUNDGÅNG ARRRRRGH
Voicechat automatiskt på i lobbyn, hur fan tänkte dem där?
Hittar inget options för att stänga av dem heller.

Skickade nycklar till Lugano, skirmisher och psykfrans.
Ha kul.

Hoppas de två senaste nycklarna jag skickade fungerar. Det var strömavbrott i S2Games NOC tidigare idag vilket fick servrarna att flippa ur och flera personer har klagat på att keys inte delats ut/ inte fungerat.

Nej, tror inte man får några invites direkt när man skapar kontot. Man får 3 stycken lite då och då. Fått 12 på ungefär en månad.

Bara en nyckel kvar nu sparar den till defifisk. Kan inte skicka den än eftersom jag inte har hans mail.

Fick 3 nya keys. Skicka PM med mail så skickar jag en key. En key reserverad för defifisk om han fortfarande behöver.

Har en key över om någon vill ha. Skicka PM med mail.

Edit: Nyckeln skickad

Civ 4 patchat och med expansions (Warlord + Beyond the Sword)
Masters of Orion II: Battle At Antares

EU 3 som några har nämnt är inte turbaserat men ett väldigt bra spel. Det är väl dock så nära turbaserat ett realtids spel kan komma. Själv spenderat mycket tid med detta spel och modden Magna Mundi.

Känns som om latency kommer vara ett större problem än bandbredd? Kul att spela med massa input lag hela tiden? Kanske fungerar för spel som inte är så twitch baserade :>

wiki ftw

Skrivet av wiki:

Riket kallas ibland Ottomanska riket eller Ottomanska imperiet på grund av påverkan från de engelska och franska benämningarna, som baseras på grundaren Osmans namn på arabiska:ʿUthmān (عُثمَان).

http://sv.wikipedia.org/wiki/Osmanska_riket

Beställde från webhallen idag och fick ett mail med Open Beta key och ett mail där det skulle vara Head Start och Bonus In-Game Items kod men istället var två tomma rader. Har skickat mail och klagat, får se vad de svarar.