Inlägg av adeg

Inlägg som adeg har skrivit i forumet

Det är möjligt att det stämde i februari, men nu är Ron Paul inte med i leken längre.

Skrivet av Touhatsu:

Det värsta är balansen, hur motorn fungerar. Jag har kört många spel igenom 08'n och varje gång jag har en period där det går för bra för mig så smäller motorn till mig. Jag gör inga mål och spelare värda 10mille kr gör 2-3 mål från 50 meter på just 2-3 försök.

Tycker att snarare att realismen har höjts. Det är ofta matcher avgörs av rena tillfälligheter vilket hände mycket sällan i de tidigare upplagorna.

Eller hur menar du med "smälla till"?

Skrivet av Sethernis:

Kommer bli sanslöst buggat - precis som '08. Speciellt med så mycket nya funktioner när de inte ens bemästrat de äldre. Good work.

Jag tycker att sista patchen fixade de flesta småbuggar. Men faktum kvarstår att regenereringssystemet av nya spelare är riktigt uselt eftersom alla har fullständigt värdelös fysik och inte når upp till samma standard som de autentiska världsstjärnorna.

Fortfarande ett av tidernas bästa spel ändå i min mening, men de har förtkortat livslängden avsevärt i och med regenereringen. Jag hoppas att SI har tagit till sig av all kritik de har fått angående detta.

Skrivet av SkyFly:
Skrivet av Eric:

Bland annat går det numera att använda så kallade ?audibles?, vilket innebär att du i sista sekund kan skrika till laget att ändra taktik för nästa försök för att på så sätt lura motståndet.

Det fanns väl tidigare...? Kom ihåg jag själv råkade byta taktik ofta på det sättet i ett av dom föregående spelen och sen fattade jag nada när mina spelare gjorde ett spring spel istället för pass-spel.

Ett slarvfel från min sida. Det ska stå "...använda så kallade "audibles" utan att ändra formation".

Jag ber om ursäkt för detta.

/Eric Danielsson, skribent FZ.

Känns som om den här uppdateringen kommer alldeles för sent. De som har funderat på att köpa spelet har sannolikt vänt sig till något annat spel.

Skrivet av Earth and Wind:
Skrivet av Snowman01:

Pfft, man ska köpa spel i box och inget annat

rätt uppfattat

vänta lite... vad hände med framtiden?

Skrivet av Joppe:

Lite Pizza Syndicate-stuk, alltså. Intressant.

Haha!

Skrivet av showerguy:

Counter-Strike 1: Anthology (PC)

Haha att Counter-Strike fortfarande har den platsen.
Det är konstigt att folk igentligen spelar det hela tiden. Jag lirade mycket Source förut 24/7. Och man brukar aldrig tröttna på det. Men det är roligt att Cs fortfarande håller.

Ja, det är nästan provocerande hur högt CS fortfarande hamnar i spelförsäljningen. Visst att det är väldigt roligt, men jag kan nog tycka att vissa spelare borde utforska nya delar av spelvärlden.

ser mest oerhört rörigt ut :/

Skrivet av blesserad:

Varför får spelet betyget "bra" samtidigt som skribenten skriver att spelet inte är mer än okej, ett betyg ni faktiskt har.

Du har naturligtvis rätt. Jag var inne på att ge spelet en trea till att börja med, varför jag satte just det betyget. När jag läste igenom recensionen och funderade på vad jag tyckte om spelet kan jag inte ärligt säga att det är ett "bra" spel. Jag har skrivit att spelet är "ok" och då ska det också ha betyget 2/5.

Betyget revideras i själva recensionen inom kort.

/Eric Danielsson, recensionsskribent.

Skrivet av Boomer:

Ganska självklart att basket är enformigt.

Oh nej! Se bara på NBA 2k8 (eller nästan hela 2k-serien). Ej enformigt, utan mer som basket SKA vara. Överraskande och med mängder av realistiska och välanpassade "moves".

Eller kanske du bara inte gillar basket?

Skrivet av Joppiz:

Hmm.... Hade det varit så att The Agency hade varit helt och hållet med riktiga pengar hade det varit något, bara för att det är så ovanligt, och att alla behandlas lika. Men när de låter de "vanliga" kunderna uppleva den sämre sidan av spelet medans de rikare får förmåner blir det bara dumt. Lite SOE-kommunism över det hela.

Nu har du väl inte riktigt förstått kommunismens principer?

Sjukt ju! I alla fall sjukt om någon förälder skulle skämma bort sina barn så till den grad att de bjuder på låtsasprylar.

Skrivet av Tpiom:
Skrivet av Meller:
Skrivet av LoCK:

"...kommer låta dig delta i alla filmens stora slag." det ska inte vara böckernas stora slag då? =P

Är nog fler som sett filmerna än läst böckerna, iallafall till den målgrupp som spelet antagligen riktar sig mot.

Tvivlar på det, vi kollar hur många exemplar böckerna har sålt jämfört med filmerna. Men det här är en av de få spel som EA står bakom och jag gillar, fast håller med... 150 gubbar... Bara?

Jag är fullt medveten om att det är många här som har läst böckerna, men faktum är också att spelet till störst del bygger på filmen, inte böckerna. Hade det varit tvärt om så hade ni kunnat läsa det. Så enkelt är det, hoppas jag.

Skrivet av rocagil:

Nu blev det inte riktigt rätt. Billion är engelskans miljard. Så siffrorna har förstärkts med tusen i denna artikel.
Hade det varit som FZ skriver skulle han varit överlägset rikast i världen.

Förlåt, du har ju alldeles rätt. Ibland kan det gå lite fort. Jag tänkte förstås på svenska biljon (vilket är 1000 miljarder), men naturligtvis är ju en "billion" en miljard. Tack för hjälpen!

Skrivet av henks:

Ja han är verkligen en "vinnare" när röstningen fortfarande pågår och han ligger trea.

1. Han hamnade etta baserat på antalet röster. Rankingen är baserat på hur folk har "betygsatt" personen. Dvs vad röstarna tycker om personen.

2. Röstningen är avslutad.

Skrivet av Khorney:

Pablo Fransisco som gör rösten eller vadå? =).

"Röst: They knew too much
Keanu Reeves: We know too much!"

Vet inte vem som sa det men jag har faktiskt hört att han har fått några uppdrag att vara berättarröst i trailers. Vore väldigt kul om det faktiskt är han.

Annars måste jag säga att det var en sjukt informativ, och på det viset föredömligt bra, trailer.

Det ska nog mycket till innan någon puttar ner 2K Sports basketspel från tronen. NBA 2K8 är heeeelt fatastiskt!

Som jag har väntat på ett spel där huvudpersonen har prasselbyxor

2 dagar kvar tills mitt liv förstörs totalt.

Ett jäkligt trevligt sätt att förstöra sitt liv på visserligen.