Inlägg av anon5566

Inlägg som anon5566 har skrivit i forumet

Oh cock!

Tycker också "ork" känns jättetöntigt, håller mig till "orch" även i fortsättningen

Det stavas väl ändå "orcher"? Det gjorde det iaf i Drakar&Demoner...

Citat:

för att dom använder sig av annorlunda frameworks och OS - medans microsoft kopierar en dator och sätter den i en xbox360 låda. och alla hobby programmerare som jobbar på företag är säkert vana med att göra spel till sin pc hemma, med directx jidder..
det är väll bara några speciella och faktiskt duktiga programmerare som tänker utanför windows och dx lådan och lyckas koda annat än Halo4

ps2 var det oxå whine på, men den säljer fortfarande massa nya och coola spel..vad hände med xboxen? som var så lätt o producera spel till..

PS-fanboy!!!!

Panzeranschluss mit österreich! Blir nog ett bra spel.

Zzzz... Call of Duty 4 eller det här? COD tack. EA kan stoppa upp sina spel i rumpan.

Jag pallar fan inte lira mer... lvl 70 fick räcka. Men coolt som fan för lore fansen att man kan spöa Arthas nu.

Ja! Hoppa av skolan och säg upp dig från jobbet! Ser inte annars hur i helvete man ska ha tid...

Health potions ftw! Minns Diablo 2, spammade health potions på bossarna...

Om det är lika bra som ettan blir det underbart.

Blablabla, det intressanta är inte hur kul man är på en spelmässa, utan hur mycket stålar och man drar in till bolaget, och mervärdet man skapar för aktieägarna. Klarar man inte detta (har ingen bild av Moores prestation) ska man bort.

Assasins Creed... ser helt jävla underbart ut!

Vilket också Jade Raymond gör... kan tänka mig att mången flottig speljournalist flåsar extra högt i närheten av hennes lekamen.

Ser snyggt ut som vanligt, spelade själv AOE2 tills jag stupade på den gamla goda tiden... men tycker nog tiden sprungit ifrån AOE-serien, inte mkt nytt under solen. Dock trevligt initiativ med lite asiatisk pixelfägring på skärmen. Shogun ftw!

Har själv kört postal 2 pga uppståndelsen, allvarligt talat, så märkvärdigt var det inte. Är själv ingen direkt våldsdyrkare även om jag gillar spel som Hitman, Doom osv. Det var skitkul att hugga av huvudet på folk med spade, sätta eld på butiksbiträden och pissa på gamla tanter i 20 minuter, sen tröttnade jag tyvärr. Spelet var segt, fult och allmänt dåligt. Det som spelet bygger på är enbart chockvåld (vilket i sanning inte var så jävla chockande) för att sälja. Det verkar gå en trend bland snorungar att försvara ett skitspel som postal pga att det är "häftigt", var dock lugna, det tyckte jag med en gång i tiden innan jag växte upp...

Jaaa! Otroligt roligt spel... Nej men allvarligt, man kan ju inte ens sjunka, tro mig jag har försökt

Nästan vartenda ww2 spel spelar man amerikansk fallskärmsjägare... Samtliga är iofs mycket bra spel, call of duty 1+2, brothers in arms, och nu detta. Ge er! Ska det tvunget göras fler ww2 (är faktiskt ett förbannat uttjatat ämne, säger en gammal ww2-fan) låt oss spela som ryss eller tysk. Ska vi tvunget spela amisboy, låt spelet utspelas i stilla havet då.

Citat:

Jag har heller aldrig förstått denna fascination av talade röster i spel. De är på intet sätt nödvändiga och för istället med sig en massa begränsningar jag gärna ser spel klara sig utan. Text ftw!

Du skojar? Vad skulle t.ex Metal Gear Solid eller Grand Theft Auto vara utan rösterna? Inget! Det går inte att ersätta t.ex Revolver Ocelot och Liquid Snake med text. Bra röster ftw!

Men va fan! Expansion packs är ju bara skit, inte blir man sugen på att spela spelet ändå. Nya rosa soffor och stickade koftor är kanske kul i 4 minuter...

Nu är jag iofs ute efter just SM3.0 och möjligtivs lite bättre grejor. Men tack ändå.

Edit nj): Om jag slänger ihop grejorna som du skrev i ovanstående(dvs 4500 kr), behöver jag nytt nätagg? Har 430W nu. Sen kanske processorn behöver bättre fläkt... har en zalman kopparfläkt till min gamla.

Mer Sli till folket! Borde ju gå att maxa flight sim X med två 8800 gtx...