Inlägg av anon80307

Inlägg som anon80307 har skrivit i forumet

4 Cider en Root Beer och en svindyr hårspay senare..

Idag är det sista dagen av April och det innebär bara en sak: Valborg.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och tänker ut vad jag ska ha till kvällen då jag ska på en fest, mest troligt en hyfsat lame fest, but still..
Undrar hur jag ska ha håret ikväll med. Så som jag har det nu, allt hår bakåt. Nästan slickat, fast inte på det sliskiga sättet ni vet.
Stående/Spretigt åt alla håll, liggande och lite småspretigt på nästan mitten av huvudet? Eller bara liggande glansigt hår med sned lugg?

Massa sådana här problem.

Hade varit lite lättare ifall det hade varit fest imorgon istället. För då hinner jag shoppa någon ny tröja, och smycken. Men det blir imorgon, dock ingen fest.

Dricker Root Beer med. Fyfan vad äckligt.
Det smakar exakt som Listerine, fast inte lika stark. Usch. Då jag brukar använda Listerine så diggar jag inte den heller så mycket, men man känner sig otroligt fräsch i munnen måste jag säga.

Till ikväll så blev det bara Cider för min del. Min plan var att min syster skulle åka och köpa vodka på Systemet. Men hon kom tydligen på att hon skulle jobba, så det blev ingen Vodka.
Efter en hel del kluvna minuter tar jag mig modet och frågar mamma ifall hon kan åtminstone köpa Cider till mig. Hon sa två stycken. Jag sa minst fyra stycken. Fick fyra stycken tillslut (a)

För jag har varit lite deppig på senare tid och hade planerat på att supa ner mig ikväll (därför vodkan).

Men förhoppningsvis så blir det bra ikväll, bara det inte regnar igen!!

#blogg

Peanut butter jelly time!

Tror att jag stavade rubriken rätt, men iafl!

Jordnötssmör och sylt är ju bara för JÄVLA gott!! Alltid gillar jordnötssmör, men häromdan, för första gången ätit det med sylt. Ungefär som en muntlig/smaklöksorgasm på något vis.

Himmelskt!

#blogg

spiken & KoP: Jo, jag håller med att rakat skulle vara bäst. Men jag skulle definitivt inte passa i det, I know!

Jozo: Han på bilden, Bill Kaulitz, han är den ända med sådant hår. Dock inte längre likadant längre. Nu är det antingen Mohawk eller liggande hår.

Hår/Frisyrer

Hår är enligt mig en mycket viktig "accessoar" som ger så mycket utseendemässigt.
Det finns många som kan enkelt fixa ruskigt snygga frisyrer genom att slinga, färga och styla. När det gäller tjejer så är håret nästan det första jag kollar på. En tjej som är söt i ansiktet och har fint hår är viktigare, mycket viktigare än deras bröst och rumpa. Dock föredrar jag rumpa före bröst, tycker jag att ni borde veta (:

Men det är två saker som killar alltid gör fel i när de "fixar" sitt hår; har gelé i hela håret så det både syns och, om man känner på det, är helt stelt och hårt och ser helt enkelt fettigt ut. Andra är att de bara fixar en liten del av håret, oftast luggen, med gelé/hårspray/Wax så att det syns jätte tydligt, då man ser att håret är framme är mörkare än resten av håret på huvudet.

Jag står inte ut med det. Nu påstår jag inte att jag är bäst på att fixa mitt hår så att alla gillar det, verkligen inte. Men jag bara påpekar att det ser extremt töntigt med sådan frisyr där man dränkt håret (åtminstone vad det ser ut som) med Gelé eller dylikt.

Håret för mig är viktigt och kan samtidigt visa lite hur en person är. En person med taskig frisyr är inte alltid bästa sättet att visa att man vill ha tjej(er) och visar att personen inte bryr sig såååå himla mycket om sitt utseende. Inget fel på det såklart.
En person som du ser har lagt ner mycket tid på sitt hår (sålänge han/hon inte är fjortis och har antingen fyllt handen med wax och bara dragit upp håret så det står åt precis alla håll utan någon som helst tanke med det hela, även att luggen står upp mot himlen. Då tjejen har volym som är på 1,5 kubikmeter och taskig hårfärg och slitet hår) utan har slingat sitt hår fint, kanske en rosett, lugg eller liknande (tjejer) och killar med sidolugg eller spretigt hår på ett sätt som visar att det tog mer än fem minuter att fixa.

Men det säger så mycket om personer om ni frågar mig.
Ett tips för er som bryr sig, fixa håret ofta under lediga dagar då man bäst ser vad man gjort fel, kanske kommer på en ny frisyr, använder nya produkter etc.etc. Öva så att säga. Det hjälper verkligen.

Jag har varit besatt av att fixa mitt hår i snart 3 år, observera att jag fixar så gott som varje dag. Duschar håret, plattar, hårspray, wax på ett lagom sätt (har slutat med wax).
Ett annat tips är att inte använda Gelé utan t.ex. Dax Wax i små mängder och använd det vid hårroten för volym. Lägg burken i kylskåpet så den blir seg att ta ifrån. Det funkar bäst och håller bäst med oerhört små mängder.

Tokio Hotels Bill Kaulitz är min inspirationskälla till mitt hår. Älskar hans hår, stil och musik. En vacker dag har jag likadan frisyr som honom, inte länge till nu.

#blogg

Borderlands igen..!

På senare tid (drygt en vecka tillbaka) så har jag börjat lira Borderlands rätt så mycket mer.
Jag tröttnade ett tag på att jag hade samma vapen och fann endast sämre versioner av SMG:n, Shotguns etc.etc. Mest pga att jag var på level 28. DOck joinade jag en kompis som är på lvl 60. Jag levlade upp till 40 på drygt 45 minuter, när att levla en level själv tar timmar. Har fixat nya vapen och ny sheld och massa mer. Jag klarade av spelet och blev dock förvånad över hur snabbt det egentligen gick. Jag spelade inte alls mycket på Storyn tyckte jag. Menmen!

Igår så laddade jag ner expansionen "The Zombie Island Of Dr. Ned" (tror jag den hette) och jag hade testat den innan, hyfsat cool. Jag gillar Zombies av någon anledning så köpet var rätt självklart för min del.
Jag satte in spelet och transporterade mig ända bort till "Jacobs Cove" och gjorde lite uppdrag.
Det första jag märkte var att det alltid kom en helvetes massa Zombies mot mig, utmanande är gott, men när Zombies som är på level 36 och är drygt 3-4 meter höga så fann jag det lite löjligt att de inte matchade ihop med min level i huvudtaget. För när två stycken sådana inkl. 10 st zombies jagar en så känns det rätt meningslöst då dina skott tar noll på dem. Ända sättet att döda dem är med sniper som tar 350 i skada och x2 Fire damage på avstånd.

Men det var ändå kul att kötta Zombies med sin shotgun eller sniper med unlimited ammo.
Ska äta lite frukost nu, 12:45, och sedan spela Borderlands igen Glad påsk alla!

_Heyno

#blogg

Modern Warfare 2 avklarat

Yepp, idag så klarade jag av Modern Warfare 2 till PS3 på Veteran.
Det var köttigt, men värt det. På vägen lyckades jag skrapa ihop 10 troféer faktiskt, rätt glad över det ofc.
Att klara av Modern Warfare 2 kändes rätt så bra faktiskt. Att ha ytterligare ett spel avklarat. Mest så körde jag för att få fler troféer. Det känns bättre att ha spelat och sedan "få" något för det, brons, silvet, guld och Platina. Då jag inte lyckats få min första platina trofé än
Dock försöker jag få på Modern Warfare 2, då jag har endast troféer som kan skaffas genom att lira Spec Ops. Vill fixa alla stjärnor och kunna få min platina någon gång

MW2 var dock bättre än de andra spelen i serien, slutet då alltså. Än så länge så ligger World at War etta med bäst singelplayer Gameplay av CoD-spelen.

Om någon vill lira MW 2(PS3) så är det bara att adda mig: H3yNo93

Glad påsk till er som har påsk, mitt lov börjar nästa vecka :c

_Heyno

[b]Lite Indiana Jones i det hela med![/b]

#blogg

Jozo: Verkligen!

KoP: Precis vad jag hade tänkt! Men ska jag ta den första Expansionen före? Stone Prisoner har jag redan (Fick den gratis ftw)

Dragon Age in my <3

Idag så har man lirat Dragon Age i ca 6timmar non-stop. Det var länge sedan jag spelade ett spel med så mycket glädje ifrån spelet.
I love it!
Senast jag spelade så många timmar i rad var under Oblivion tiden. 19 timmar med småpauser, good times! Handlingen i Dragon Age är verkligen magisk. Uppdragen är roliga och många. Spelet är dock väldigt sorgligt. Tycker jag. Musiken blandat med de hemska saker jag tvingar min Elf att göra är hjärtkrossande.

Spelet är varierande, vacker grafik, grymt ljud och älskvärd story!

Jag har hunnit lira i drygt 20 timmar på spelet, väldigt lite med tanke på hur länge jag har haft spelet.
Av de 20 timmarna så har jag njutit för varje sekund. Pure love.

10/10<3

_Heyno

Alla demon-brudar ser bra ut. Alltid ett plus i kanten (y)

#blogg

The n00bz is comming!!!11!one

Alla vet att BF:BC2 har kommit och ditt o datt.
Spelet är bra mycket coolare än MW2 på många punkter, det är fakta liksom. Först skriker det om MW2 när det kommer. Alla småbarn säger att det är det bästa spelet de spelat, vilket det kanske är för dem. Men, what do they know, right?

Nu är det samma sak, fast med BF:BC2 då jag har hört måååånga säga: Battlefield är så ballt! (ingen aning om storyn eller dylikt) det kräver en massa teamwork!

Just det, Teamwork. N00bs är inte vana vid det. Inte när de spelat CoD.
Visst, Battlefield Bad Company fick inte lika mycket creed som tvåan.
Inte heller fick Killzone 2 det. För, på Killzone 2 kräver det äckligt mycket Teamwork har jag märkt.

Min kompis säger: När jag kommer hem så ska jag beställa Bad Company! Jaha? Ettan eller tvåan?
Ehm..? Tvåan?

Okej...

Det är så jävla grymt, as mycket teamwork och skit snygg grafik och as bra ljud!

Jaha...Killzone 2 är en nivå snyggare, ljudet vet jag inte. Menmen... vad vet du?

Det är synd att folk idag inte längre tycks bry sig om story i spel längre. Nu gäller det endast att ha grym multiplayer. Sure, sure multiplayer is teh shit liksom. Men vad fan? Det är knappast en jävel idag som köper spel pga storyn!

Killzone 2 har grym, verkligen, svingrym story tung som bly, tung som gevären i tvåan. Men det klagar folk på..
Battlefield: Bad Company hade en rolig story, vad jag hört och läst. Tvåan flyter iväg i sin handling och är inte längre samma sak. Tragiskt. Utvecklarna bryr sig mer om Multiplayern och siktar mot höga siffror istället för att hålla kvar spelkänslan.

Allt fler n00bz kommer in i spelvärlden, något vi alla får försöka leva med helt enkelt.
Jag har så gott som slutat spela Kz2 pga n00bz som campar hela tiden. MW2 är samma jävla pussy-ass-fuck-shit-homo-perks/killstreaks. Istället för Martydoom så är det Commando. Vad näst? Din gubbe kommer kunna hoppa dubbelt så högt istället för att kunna döda någon med en kniv som om det vore Sword ifrån Halo?!

Usch. Det var har inte varit lätt att hitta spel med bra handling (Dragon Age: Origins is teh shit)
Eller ett spel med bra Multiplayer: Borderlands.

Vart fan tar spelvärlden någonstans?! 3D? Rörelsekänslighet? WTF?!

#blogg

MW2 har sämst..

Spawnpoints.

Jag blir lack på idiotin som måste ha flödat hos de anstälda på Infinity Ward.
Spelet är hyfsat och så. Men jävlar vad hemskt det är när man respawnar.

När du lirar t.ex TDM så är du med ditt lag. Båda lagen springer i princip mot varandra utan någon som helst taktik i baktanken. När du kommer fram så är det några framför dig, du skjuter och överlever. Men du har fan inte tid att sitta och ladda. För direkt så hinner hela motståndarlaget vara uppe i din röv innan du hunnit vända dig om.

Jag kan ta ett exempel; Jag lirade nyss MW2. Spelar på Quarry och springer upp för den där backen längst till vänster av kartan på den smala gången, ni som spelat spelet fattar, I guess, så kommer det en jävel direkt (den som tror att han kommer förbi där utan någon fiende mot sig minst en gång är ju helt dum i huvudet) så skjuter jag ner honom. Fortsätter fram, skjuter en till. Vänder mig om direkt och går tillbaka mot den smala gången. Där så kommer en jävel kutande mot mig. Observera, detta var under en minut!

Inte att tempot är för högt för mig eller så. men vafan? Han respawnar i princip bakom mig.

Vi tar ett annat exempel; Lirade nyss FFA på Airport kartan. Nedräkningen är så gott som klar. Jag förväntar mig en person ska komma springandes mot mig, vilket det gör, jag skjuter ner honom. Jag vänder mig om och där är det direkt 2 st personer. Detta tog ungefär allt som allt 30 sekunder.

Senare in i spelet så respawnar jag precis utanför den där lilla "affären" där alltid någon campar. Jag springer två till tre meter. En jävel ifrån affären skjuter ner mig. Alltså: Jag respawnar 10 meter ifrån honom.
Direkt efter att jag dött springer jag inne i flygplanet. En Claymore våldtar mig. Jag dör. Jag respawnar precis 2 meter framför stegen upp till flygplanet. Min gubbe tar tag i stegen; Jag blir knivhuggen i ryggen DIREKT. Jag stänger av och blir förvånad av hur kuk det spelet egentligen suger.

Vad fan är det för problem med respawn-systemet? Det funkade fint i CoD4. Men istället ska dem fläska på med Killstreaks som ger folk bra stats av 1 minuts kampande då de hinner mejja ner 5 st. Få en Predator, sedan helicopter från ingenstans och medan de ändå håller på kommer en Pavlow samtidigt som en har en Choppergunner/AC130 och du blir träffad av fallande bomber ifrån en Airstrike... Obalanserat as(s) fuck.

_Heyno

#blogg

Vi kan ta tillexempel Borderland (som jag glömde nämna som rollspel). Varje gång du gör ett uppdrag så finns det en pil som visar vart du ska. Det gör det enkelt för oss n00bs inom rollspels-världen.

Asså Klosterkatten har missuppfattat.

Jag vill inte att spelet ska spela sig själv etc. så som du tror att jag menar -.-
Jag menar att det är extremt jobbigt att jag ska springa runt i en värld som är hur stor som helst utan någon som helst ledtråd till hur jag ska hitta rätt ;o

Vad jag hatar i Rollspel

Jag har endast spelat två Rollspel i hela mitt liv. Det är The Elder Scrolls IV: Oblivion och Dragon Age: Origins. På Oblivion har jag lirat över 180h och jag älskar spelet. Men jag har ca 24 uppdrag som jag, i princip, inte kan klara av. Inte på något sätt.

Som alla vet så är världen i Oblivion enormt stor. Och inget av mina 24 uppdrag visar mig vart fan i helvetes rövhål jag ska ta vägen. Och fyfan var det gör mig förbannad!
Just nu är det samma sak på Dragon Age. Jag har haft spelet i 3 veckor och har lirat snart 14 timmar. Det är otroligt lite till skillnad ifrån vad det borde ha varit, då jag spelat väldigt lite på senare tid.
Jag har klarat av en hel del uppdrag och dem flesta har varit roliga. Ett stort plus på det!

Men just nu är jag vilsen. Jag har också runt 15-20 uppdrag som jag inte kan klara av utan att behöva resa runt på vart ända ställe i spelet och helt enkelt leta mig fram till rätt person av de hundratals som befinner sig i spelet.
Jag förstår inte varför dem inte bara kan lägga fram en piljävel på ynka 3mm på den lilla kartan som åtminstone visar mig halvvägs till rätt person. Varför?

Jag har inte den minsta lust att springa igenom hela världen om och om igen pga ett uppdrag som kräver att jag ska prata med en person som jag inte har den blekaste om vart fan han finns!

varför? Jag orkar inte -.-

_Heyno

#blogg

Coca-Cola är en drog. Så akta er.

Det är jag väldigt medveten om. För mig är det nästan ett MÅSTE när jag spelar/kolla på film. Jag har svårt att vara helt nöjd annars. Usch:(
Det 'r som att röka typ. Fast mindre farligt. Sålänge man inte dricker 10L om dagen.

Men 3L finns så gott som inte längre. 2L hos oss säljs ändast på pizzerior (har en typ 100 meter bort ifrån mig). 1.5L har tagit över nu.

Jaha! Okej, bra att du sa det. Undra varför det kom tillbaka? Cherry Coke är gott som fan det med. Köpte både en Vanilla och Cherry igår! Dyrt som fan, 27kr för 66cl då man kan få en 2L Coca-Cola för 30 på pizzeriorna här i byn.

Då är vi rätt lika när det gäller spelsättet. Gillar att råkuta in på stridsfältet och hjälpa andra skadade. Me like!
Dock menade jag Kz2. Har inte skaffat BFBC2 än.

Coca-Cola Vanilla<3

Coca-Cola Vanilla (mer känt som Vanilla Coke) har tydligen börjat säljas på de flesta Ica (vet inte om det gäller Konsum/Coop) affärer i drygt en vecka nu.
Jag minn första gången jag drack Vanilla Coke. Det var under en sommar för många, många vackra år sedan. Jag var i Malmö och hälsade på några kompisar samt min gammelmormor.

Jag och min kompis gick in till Tempo i Fosiedal/Holma och han gav mig rådet att smaka på Vanilla Coke. Vi köpte oss en varsin 0,5L Vanilj cola och satte oss på en liten kulle med skugga då det var ganska varmt.

Jag minns när jag kollade på den där runda plastflaskan med onyttigt blask i och öppnade locket/korken.
Jag tog min första klunk och gillade smaken på direkten. Så satt vi där och pratade lite onödigt skit.
Vanilj Colan var ganska så ny "på den tiden".

Jag hade druckit ifrån en 2L Coca-Cola Vanilla och även ifrån en 33CL samt 0,5L flaska.
Men vart hittar du en två liters idag? Eller kanske flaska?
Jag har kollat på LiDL/City Gross och Maxi. Inget. Inte ett ända spår.

Efter ett tag så röjde dem bort Vanilj Colan ifrån kylarna i affärerna och jag fick aldrig reda på varför eller ifall man kunde få tag på det mera i huvudtaget.

Lycklig blev jag då sent förra året jag fick reda på att man kunde köpa 33CL på City Gross bland de importerade varorna ifrån USA.
Jag blev glad, såklart!

Men när jag fick se att Vanilla Coke fanns på Ica i Strömsnäsbruk, en råtthåla där jag är oerhört ledsen över att jag tillbringat snart 17 år av mitt liv på. När det finns så mycket bättre ställen.
Jag blev hyper, Ica hos mig! Det finns en gud trots allt!

Jag älskar Coca-Cola Vanilla. Det säljs för 12:- plus 0,50:- pant. Svindyrt.. Man fan i mig värt vart ända öre!

Förra årets absolut bästa låt<3

_Heyno ska köpa Vanilla Coke nu och spela. För han har studiedag imorgon!

#blogg

Fairfax: Det är mycket ilska ja. Mycket skyller jag på både mig själv och online-spelande. Innan jag kunde koppla upp mig till internet med mina konsoler klarade jag av mina spel oftast mellan 2-3 dagar.
Jag håller med dig med svårighetsgraden på spel. Jag vill med alltid ta mig vidare för att veta vad som ska hända. Men samtidigt vill jag ha lite utmaning, men det ska gå snabbt. Du kanske förstår. Blir arg på mig själv

KlosterKatten: Under sommaren så blir det att klara av mycket. Koppla bort dig från internet och lira singelplayer!

TV-Spel hatar mig

Killzone 2
Boroderlands
SOCOM: Confrontation
MotorStorm
Alone in The Dark
The Bourne: Conspiracy
Dark Sector
LittleBigPlanet
Metal Gear Solid 4: Gof The Patroits
EndWar
Dragon Age: Origins
Need For Speed: Undercover
Modern Warfare 2
Call of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty: World at War
Resistance 2
Resistance: Fall of Man

Där är alla min PS3-spel.

Gissa hur många av dem spelen jag har klarat av?
Jo, fyra st. FYRA (4) st!!!!!!!

Det är fan galet, helt åt helvete. Vad fan är jag för en gamer som inte klarar av sina spel?

Mestadels bror det på att spelen kanske är för orimligt svåra, CoD på Veteran (för troféernas skull)

Men av ingen anledning så blir spel för jävla svåra. Undercover. Jag kan inte komma vidare i spelet utan att uppgradera min bil. Men det går inte. För lite pengar, inte råd till nya uppgraderingar eller inga nya uppgraderingar upplåsta!
Resistance: Fall of Man är löjligt äckligt homosexuellt fuckin' hor-svårt på svåraste. Det går inte att minska svårighetsgraden och börja om på stället man spelar på.

Alone in The Dark har troligtvis den sämsta kontrollen genom tiderna. Fyfan vad gay kontrollen är. Den gör mig förbannad och äcklad. En bra anledning för mig till att låta skiten stå. Men spelet innehåller enkla troféer. Kanske lirar sedan.

Dragon Age har jag fastnat på ett jävla ställe. Miljoner dörrar, miljoner portar. Vilket fan ska jag ta? Har letat i 2-3 timmar idag med lite framsteg.

EndWar: ska erövra 5/6 baser. Inte så jävla lätt när det regnar airstrikes på mig och mina helicoptrar suger en luffares k*k under matchen.

SOCOM: Endast online, svåra så in i helvete-troféer på köpet för 100 kr. Du spelar på kartor som är större än Ryssland och när du väl hittar någon så är det någon som campat i ca 45 min.

MotorStorm: Vad fan ska man säga? Din boost/nitrus som du använder hjälper i princip ingenting. Dina motståndare åker förbi dig när du gasat på som satan. Dem backar förbi dig, knuffar ut dig mot ett sandkorn som får ditt fordon att flyga i bitar som är mindre än själva sandkornet du träffade.

Killzone 2: Har jag klarat av. Men måste klara av spelet två gånger till för att få lite troféer. Men kan inte klara av uppdraget innan bossen på Elite. Helt sjukt svårt. Sedan att köra spelet på Casual utan att dö en ända gång. Lär bli svårt sedan. Har upptäckt en bugg med på spelet som dödade mig. Så måste börja om allt från den kartan.

Men som ni ser så jagar jag en del troféer. Jag har inte många fler än alla andra. Men mina spel i början hade inga troféer och jag tänkte inte på troféerna speciellt mycket då. Men nu är det andra bullar och dem bullarna skall värmas och ätas.

Men det går jämt så dåligt för mig på TV-spel. Ibland går det skit bra. För det mesta, åt helvete.
Fuck this. I sommar ska jag spela analen av mig och klara av åtminstone halva min spelsamling.

_Heyno

#blogg

Lika som bär

http://www.unf.se/upload/Distrikt/Kalmar/singstar_micjpg.jpg

http://tatstechtalk.files.wordpress.com/2008/11/lips-for-xbox...

http://www.discshop.se/shop/img/filmer_foton/BUZZ_QUIZ_TV_BLI...

http://breakingthegame.com/wp-content/uploads/2009/06/scen-it...

http://natalxbox360.org/images/xbox-360-natal-sensor.jpg

http://www.tuwc.co.uk/main/images/stories/pseye_image004.jpg

http://www.aionsource.com/forum/attachments/aion-discussion/5...

http://videogame2play.com/wp-content/uploads/2007/04/qwerty-x...

http://www.gamereactor.se/media/forum/se/5234393_21.jpg

http://www.ozmodchips.com/images/official-wii-remote.jpg
------------------------------------

- Have you played the new game called "LIPS" for the 360???

-Yeah, I played it on the PS2... Just different name..

- Heey dude! Want to play "Scen it?" with us?!

- Naah, I played the exact same shit on the PS2 a year ago...

- Ooh! I can see my self on the TV with this camera, and play games with it!

- Oh nice, so you bought a PlayStation Eye?

- PlaySt..what? This is Natal!

- Oh god! What's that!? Is...is that a DILDO!?

- No, mom, that's for my PlayStation!

- Oh thank god! Why didn't you just buy the Wii or a monkey suit?

_Heyno

#blogg