Inlägg av RuneClaw

Inlägg som RuneClaw har skrivit i forumet

Lite tips på kommande TV-serier

Spelade det precis när det kom ut, så är allt lite imponerad av att jag kände igen det direkt efter så lång tid.

#GuessTheGame #597

🎮 🟩 ⬜ ⬜ ⬜ ⬜ ⬜

#InsightfulGuesser
https://GuessThe.Game/p/597

Inte köpte det ifrån dom, men däremot ifrån Livekort.se som jag köpte en nyckel till "Microsoft Office Home and Student 2019" för runt en hundralapp eller så och den fungerade helt utan problem.
Just Office verkar vara gansak billigt på den typen av sidor.

Skrivet av Hajfena:

https://www.greenmangaming.com/games/starfield-pc/
Är inte det här en okej sida att köpa ifrån?
130kr billigare för standard versionen.

Green Man Gaming är helt seriösa och officiella återförsäljare av nycklar. Har handlat av dom i kanske 10 år då de brukar ha bra deals på nya spel.

Spelade ettan samma dag det kom ut och älskade det. Även expansionen var väldigt trevlig, även om jag tyckte det var synd att man inte kunde välja att fortsätta vara varulv.

Spelade tvåan men blev av någon anledning inte allt för mycket. Minns att jag dödade någon drake, hade det talande svärdet men inte så mycket mer. Kanske skulle köpa Humble Bundle paketet för en hundralapp så jag kan testad det igen.

Gameplay ser ju fint ut, men glöm inte att det här är en "gameplay" video från Ubisoft. Vi minns ju hur otroligt grafiken, fysiken och smådetaljerna var i "gameplay" filmerna för spel som The Division 2, Watch Dog och så vidare och sedan hur det färdiga spelen såg ut.

Har fem skepp totalt, plus en svävande motorcykel. Har dock inte spelat särskilt mycket senaste tiden, men hoppas hoppa in igen om ett tag. Väntar framför allt på Squadron 42.

Ni som tänker testa Star Citizen för första gången, se till att använda en referenskod så får Ni 5.000 extra i spelets valuta och ifall Ni köper ett startpaket/skepp så får både du och den som äger referenskoden en snygg svävande motorcykel som kallas Drake Dragonfly Black

Hade en kompis som spelade det till sin Amiga 500. För att kunna spara där han behövde använde han sig av sin Action Replay III och helt enkelt rippade allt som låg i minnet, sparade det på några disketter och på såg vis kunde starta om vid svåra hopp och strider.

Numera finns det ljuspistoler som fungerar med moderna skärmar. Kolla in Gun4IR och Sinden Light Gun. 100% kompatibelt med de gamla NES, PlayStation, Saturn, Dreamcast och arkadspelen.

Space Wolves har ett direkt samarbete med ett av de större husen av navigatörsgildet där de alltid har en grupp vid namn "Wolf Guards" som fungerar som livvakter åt huset, både i deras högkvarter på Terra och kan följa med de högst rankade medlemmarna när de reser.

En liten rolig sak för oss som är extra nördiga; Critical Role kommer göra en one-shot där de spelar en rollspelskampanj som utspelar sig i Elden Rings värld. Kommer vara live på Twitch nästa torsdag (i princip natten till fredag för oss i Europa) och någon dag senare på Youtube.

While we take this Thursday to rest, some really fun times tomorrow eve for the #LegendOfVoxMachina Finale Watch Party, and next week… we explore the Lands Between through the chaos of @AlexWard777 @BrennanLM @KrystinaArielle @Marisha_Ray & @samriegel in our #EldenRing one-shot!

Klockslag för när spelet släpps till PC och konsol:

CET
PC: Feb 25 - 12:00 AM CET
Consoles: Feb 25 - Midnight Local Time

Spelet ser väldigt bra ut, men blir att vänta för min del. Har en 21:9 ultrawide-skärm och spelet stöder bara 16:9. Känns trist med svarta kanter, men tror nog att det kommer en mod ganska snabbt som ordnar det.

Skrivet av meganollan:

Vart fan shockad när jag kom in igår kl 20. Direkt utan kö. Spelade i 2 h. Fick mersmak så hoppas jag kommer in ikväll också

Det var sådan kraftig belastning att det inte gick att ens sätta sig i kö under kvällen. Så en del, som du, hade tur och försökte logga in vid precis rätt tillfälle då belastningen inte var så stor och köerna inte hade hunnits byggas upp igen.

Är på Antares och det är runt 9000 i kö där.
I morse runt 9-tiden var det ingen kö alls och runt 14:00 var kön på ungefär 600. Märks att det är nu närmare kvällen som alla vill spela.

Spelar en Gunslinger och gillar att man tidigt får tillgång till så många attacker så det blir lite variation. Det är annars ett problem med många MMO, att man på tok för länge sitter fast med en standardattack och en, eller om man har tur, två specialare.

.....

Kom in nu. Tog totalt en timme med lite över 9000 i kö.

Lost Ark ska ha sålt hela 1.5 miljoner founders packs, så det kan nog vara en anledning till köerna.
Artikel på koreanska

För er som kommit in i spelet kanske den här lilla fusklappen kan hjälpa:

Hur ser köerna ut nu på förmiddagen?