Typ: Test

294 artiklar i arkivet.

Filtrera
68

Samsung UE46D7005

Med bildkvalitet i toppklass och grym 3D-teknik imponerar Samsungs prisvärda tv. Men är den också en grym gaming-tv?

18

Qpad MK-85

Flaggskepp, lyxkryssare eller sjunkande ubåt, frågan är vad Qpads nya generations tangentbord MK-85 kan kallas?

36

Philips Cinema 21:9

50 tum, dubbelt 3D-stöd och bredbild med biokänsla. Philips nya tv har grym teknik och flirtar oblygt med gamers. FZ testar det förmodade underverket.

50

Cyborg R.A.T. 7 Albino

Den är vit, den ser ut som en byggnadsställning och den har teknik så det räcker och blir över. Vi imponeras av Saiteks nya blonda gnagare.

37

Xbox 360 Wireless Speed Wheel

En trådlös, rörelsekänslig ratt man håller i luften låter som säsongens mest givna haveri. Förbered dig på en chock.

16

Nyko Zoom

Har du en Kinect, men måste flytta alla möbler och slå ner grannens vägg för att få plats att spela? Manicken Zoom från Nyko säger sig råda bot på detta.

26

Astro A40 och Astro MixAmp

Astro, det låter som en tillverkare som siktar mot stjärnorna. Stämmer talesättet upp som en sol, ned som en pannkaka? I det här fallet är det inte ens i skuggan av närheten av rätt.

10

Steelseries Spectrum 7xB

Är du trött på att sitta i ett veritabelt garnnystan av sladdar när du vill använda ett headset med din Xbox 360? Försmäkta ej, Steelseries rycker ut med trådlösa Spectrum 7xB.

40

Razer Mamba

Det händer att teknikerna är snabbare än pr-folket. Det verkar vara fallet med Razers populära gaminggnagare Razer Mamba, där uppföljaren heter... Razer Mamba.

41

Mionix Zibal 60

Glöm drivor av extra tangenter med så många gamerfunktioner att det behövs en tegelstensmanual. Mionix satsar på ett mekaniskt mästerverk, men det är inte allt som träffar mitt i prick.

30

Asus NC1

Tänk dig fröjden att befinna dig i din egen lilla ljudbubbla, avskärmad från omvärlden, avnjutandes din favoritmusik eller favoritskottsalvor när du spelar. Frågan är om Asus nya brusreducerande hörlurar NC1 kan ta dig till detta ljudvågornas Shangri-La.

11

Razer Onza

Det är spännande att testa prylar från Razer, för man vet aldrig riktigt var man har dem. En del är himmelskt underbara, andra är sanslösa dikeskörningar, men oavsett vilket är det alltid full fart framåt som gäller från Razer.

25

Razer Chimaera

I vårt allt mer trådlösa datorsamhälle låter ju trådlösa lurar till Xbox 360 som en god idé. Och med tanke på att Razer har tradition av att ta spelande på allvar borde ju deras stereolurar Chimaera ha en given plats i spelhyllan. Och så är de ju snygga också!

33

Qpad MK-80

Vid första anblicken framstår Qpad MK-80 som ett ganska torftigt tangentbord i fullständig avsaknad av extrafunktioner. Men det visar sig vara själva finessen, MK-80 erbjuder en gedigen grundkvalitet och känsla som gör allt krimskrams överflödigt.

34

Sony Ericsson Xperia Play

Sony Ericsson tar hjälp av moderbolaget och släpper en Playstation-lur. 2011 års N-Gage eller framtiden för smarttelefoner?

18

Saitek Cyborg F.L.Y. 5

Letar du efter en joystick som anpassar sig till din hand? Då kan Cyborg Fly 5 vara något för dig.

26

Nintendo 3DS

Framtiden spelande är bärbart, glasögonbefriat och tredimensionellt. FZ recenserar Nintendos nya underverk.

25

Asus G73SW

Den är svart, den är tuff, den är kraftfull, den innehåller många häftiga funktioner. Nix, det är inte batmobilen, det är Asus senaste gaminglaptop G73SW.

9

Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha

Headset, hur rafflande kan det bli? Creative tuffar vidare genom ljudlandskapet med ett par lurar som lockar med 3D-ljud, dubbla anslutningar och medföljande ljudkort. Ove Kaufeldt kränger på sig plyschdräkten, smörjer händerna och levererar en analys.

14

Mad Catz Call of Duty: Black Ops Precision AIM Controller

Heter det något med Black Ops så säljer det. Det hoppas i alla fall Mad Catz och brassar på med en 360-handkontroll som ska vara riktigt speciell.

15

Tritton Black Ops Dolby Surround Gaming Headset

Om man verkligen tar sitt spelande på allvar gäller det att ha ordentliga prylar. Och Trittons Black Ops-pimpade headset är mer än bara ett headset, det är... en anläggning.

22

Wiimote, Move, Kinect - vilken fungerar bäst?

Sugen på att kontrollera dina spel genom att vifta, hoppa och skaka loss? I jul erbjuder alla konsoler rörelsekänsliga alternativ. FZ ger dig den enda guide du behöver.

20

Call of Duty: Black Ops Stealth Mouse

Gamingmöss brukar erbjuda en och annan udda lösning. Black Ops-gnagaren från Mad Catz är inget undantag, den kan storleksändras men det har sitt pris.

9

Steelseries Spectrum 5xB

I min värld står företaget Steelseries för produkter som brukar vara bra eller bättre. Så döm om min förvåning när de lyckas blanda högt och lågt i samma förpackning.

54

Kinect

Ditt vardagsrum kommer aldrig bli sig likt. Bokstavligt talat. Upp ur soffan och visa att man kan ha nytta av kroppen. Men var beredd på att Kinect kan kräva att du rör dig genom att möblera om.