Det publiceras i runda slängar över hundra nyheter på FZ varje vecka, vissa lämnar förstasidan med bara någon enstaka kommentar medan andra sporrar till betydligt hetare diskussioner.

Den första heta snackisen var vår recension av #X-Men Origins: Wolverine, ett spel som vår testare Hampus stortrivdes med. Vidare fortsatte vi att rapportera från turerna kring #Duke Nukem Forever och bilderna fick kommentarerna att hagla. Hur klart var egentligen spelet?

Veckans mest populära film var utan tvekan trailen till #Dragon Age som visade upp spelet från en betydligt våldsammare sida än tidigare. Vissa gillade stympningarna medan andra undrade vart arvet från #Baldurs Gate tog vägen.

Snacket om vad som händer med Duke fortsatte såklart också och det senaste är att Take-Two stämmer 3D Realms för kontraktsbrott. George Broussard har nog inte haft en trevlig helg.

Något oväntat blev intresset för vårt test av #Handball Manager 2009 stort. Spelet fick absolut lägsta betyg och sågningar är ju alltid roligt att läsa (och skriva).

Vidare så delade filmen från Iwo Jima-banan i #Battlefield 1943 läsarna i två läger. Vissa tyckte att det verkade vara för likt #Battlefield Heroes medan andra snarare blev mer intresserade av spelet efter titten.

Att EU-kommissionen ger #Intel 11 miljarder i böter var också en het potatis som genererade många kommentarer. AMD vs Intel-konflikten blir aldrig gammal.

<img src="http://www.fz.se/bilder/_imge.php?i=59616" width="420"></img>

Annonseringen av #Thief 4 och lite ytterligare detaljer som togs emot bra, förutom de som sa "ge oss Duke istället" såklart. Slutsats; det finns många wannabetjuvar bland er läsare.

En av de första filmerna från PS3-exklusiva #Uncharted 2: Among Thieves gav kommentarer som "underbart vackert" och "ser riktigt bra ut". Håller du med?

Intel var heller inte de enda att reta upp EU-toppen, även #Nintendo fick en dom emot sig i veckan; en miljard kronor i böter på grund av att deras distributionsavtal med återförsäljare kan jämställas med en kartellverksamhet, anser EG-domstolen.

Den sista snackisen vi tar upp den här veckan är Jake Gyllenshaals insatts som den persiska prinsen. Ett färskt klipp visar honom i kungling hoppmundering och trots att han "tränat upp sig rejält sedan (Donnie) Darko" var det många som ropade "flopp!" redan nu.

De här diskussionerna rör ju bara våra nyheter, i vårt forum är det såklart samma sprudlande energi. Vi ses där!