#Diablo 3-releasen förra veckan kantades av å ena sidan höga betyg, försäljningsrekord och hyllningar från vissa spelare, å andra sidan av skäll, felmeddelanden, försvunna achievements, inloggningsproblem, hackade konton och skäll från andra. Hur som helst är #Blizzard i färd med att ställa några av bekymren till rätta, detta med en patch som beräknas anlända nästa vecka.

Rörande rapporten om hackade Diablo 3-konton säger Blizzard att antalet spelare som drabbats av detta är extremt litet, men att man fortsätter att utreda vad som kan ligga bakom. Under tiden rekommenderas spelarna använda säkra och unika lösenord samt använda Blizzards säkerhetslösningar Battle.net Authenticator.

Auktionshusen, som låter spelarna köpa och sälja prylar för riktiga pengar, skjuts som vi tidigare berättat på framtiden, detta för att säkerställa att allt fungerar ordentligt. Det betyder att det inte blir någon majpremiär för shoppingsugna, och i nuläget sätter Blizzard inget releasedatum för auktionshusen. Man lovar att återkomma med tydligare besked inom kort.