Utspelar sig nästa Assassin's Creed på de sju haven, bland sjömän och pirater? Kotaku har fått in ett tips med en poster föreställandes Assassin's Creed IV: Black Flag. Äkta eller falsk? Hela bilden komplett med assassin och pirater ser du här.

Tidigare den här månaden sade sig en Reddit-användare ha sett titeln under en flygplansresa. Kvinnan framför honom ska ha jobbat med en powerpoint-presentation på sin dator.

– En sak som märktes var Assassin's Creed IV: Black Flags (notera pluralformen den här gången), med release till julen 2013. Det hade redan en cool logo.

Examiner publicerar vad de säger är den första ingame-bilden. Den ska vara från 360-versionen, men spelet ska också vara på väg till nästa generations konsoler. Examiner säger att spelet handlar om Connor Kenways (känd från #Assassin's Creed III) farfar Edward Kenway, som ska vara både assassin och sjörövare. Äventyret ska ta plats i den karibiska övärlden på bland annat Jamaica, Kuba och Bahamas.

För exakt tjugo dagar sedan skrev vi att ett nytt Assassin's Creed var under utveckling. Förra veckan berättade vi också att flertalet publikationer fått inbjudan till ett Assassin's Creed-event. Återstår att se vart det här leder.