[center]Pokémon Sun and Moon (3DS)[/center]

För många Pokémon-fans var sommarplågan #Pokémon Go förmodligen mest ett roligt tidsfördriv i väntan på nästa spel i huvudserien. I november är det dags för #Pokémon Sun and Moon att ta oss med till den sjunde Pokémon-generationen, vilket återigen innebär att vi måste fånga dem alla.

Allt om Pokémon Sun and Moon

[center]Final Fantasy XV (PS4/XONE)[/center]

Evighetsprojektet #Final Fantasy XV försenades nyligen. Men vad gör väl nån månad hit och dit, efter tio års utveckling? I slutet av november kan vi följa med ett gäng emograbbar som kör fin bil och slåss mot gigantiska monster. Förslagsvis med lika gigantiska svärd.

Allt om Final Fantasy XV


[center]December[/center]


[center]Syberia 3 (PC/PS4/XONE)[/center]

Ännu en spelserie reser sig ur frysboxen, och som enda peka och klicka-äventyr på listan kan #Syberia 3 säkert locka till sig en och annan spelare som gillar att lösa pussel i tjusiga miljöer. Frågan är om den trassliga utvecklingsperioden (spelet utannonserades redan 2009) sätter käppar i hjulet?

Allt om Syberia 3

[center]Gravity Rush 2 (PS4)[/center]

#Gravity Rush var en uppskattad actionplattformare till den inte lika uppskattade bärbara konsolen Playstation Vita. Den gravitationstrotsande uppföljaren släpps därför till Playstation 4 istället. Sorgligt för Vita-fansen, logiskt för alla andra.

Allt om Gravity Rush 2

[center]Dead Rising 4 (PC/XONE)[/center]

#Capcoms lättsamma zombieapokalyps når sin fjärde del och Frank West, protagonisten från första spelet, gör comeback. Räkna med självgoda anekdoter, osmakliga selfies och en jäkla massa zombieslakt med alla möjliga och omöjliga tillhyggen.

Allt om Dead Rising 4