Sista delen av FZ:s stora 2012-guide avslutas med fem krutpaket till spel. Vilket är din favorit?

Under fem dagar har FZ guidat er genom 2012 års mest lovande spel. Från #Max Payne 3 till #Mass Effect 3. Från #Borderlands 2 till #Guild Wars 2. Året som väntar ser ut att bjuda på guldkorn som räcker och blir över för alla smaker. Och vi påstår ändå att vi sparade den bästa kvintetten till sist.

Finalen innehåller världens just nu hetaste strategispel och ett stycke brännande intensiv zombieapokalyps. Dessutom kikar vi närmare på uppföljaren till ett av 00-talets viktigaste spel och drömmer om en trea som kanske äntligen får se dagens ljus.

Glöm heller inte att tycka till om våra val i kommentarstråden. Missa heller inte vår maffiga sammanställning i textform under helgen samt er chans att rösta om 2012 års hetaste spel.

Se den högupplösta versionen här!

The last of us var något nytt för mig. Hoppas att det blir bra. 20/02 Hej och tack för svaret. Den funkar ej heller, faktiskt inga filmer alls längre sen ett par dagar sen.. Har prövat flera olika webbläsare, pröva uppdatera flashplayer men inget har hjälpt :/ Finns det nån "requirements" för att se film på er sida man... 21/01 Nu har jag kollat på alla fem filmer. Det kommer säkert ett flertal grymma spel under året men flertalet av de jag bryr mig om idag var inte med in någon av dessa filmer. C&C Generals 2 exempelvis. Vi får se hur det blir. 21/01 För mig så ser jag fram emot HL3, ME3, DS2 (Darksiders 2) 21/01 Ja, det spelet ser jag fett framemot 21/01 Hehe, absolut inte - tycker alla ska prova på! Ettan var kanon och tvåan kan bli hur grym som helst. Bra att du skrev titeln. Det går att klicka på bilden och se mer info, fast det kanske inte är så uppenbart... :P 21/01 Aaah. Det va Darksiders 2. såg det när jag citerade och fick se länknamnet. Tänkte precis fråga va bilden förställer för det kan ju va bra att skriva för dom som faktiskt inte är invigda. Eller ville du ha spelet för dig själv? ;) 20/01 mmm.....ArmA 3 till sommaren blir nice! :) 20/01 Sommaren 2012, då är det bara en titel som gäller - och det är knappast Starcraft. Nej, då är det den här liraren som kommer att äga. Hårt! :D http://www.thegamerspulse.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/06/DarksidersDeath.png (http://www.fz.se/spel/... 20/01 Konstigt, inget wierd här. Funkar denna länk? http://www.fz.se/filmer/20120120/spelaret-2012-del-5/?hdmode=1 20/01
Skicka en rättelse