Natt + åska + mutanter = Skrämande?

Medlem
Natt + åska + mutanter = Skrämande?

Har gjort en film från Stalker Clear Sky under nattetid medans det var åska och det var ganska skrämande att spela (Spelade själv på natten med)
Filmen kan frysa till någon sekund tack vare fraps...

<object width="450" height="338"><param name="movieID" value="http://static3.filefront.com/ffv6/player/vp_embed.swf?v=77672..."></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://static4.filefront.com/ffv6/player/vp_embed.swf?v=77672..." type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="450" height="338"></embed></object><br/><a href="http://files.filefront.com/Stalker+Clear+Sky+skawmv/;11789775..." title="Stalker_Clear_Sky_ska.wmv">Stalker_Clear_Sky_ska.wmv</a>

Samt några screenshots
[ia=7443]
[ia=7437]
[ia=7439]
[ia=7441]

#blogg


signatur

-^-^--^-The sound of a bat cutting through space and time-^-^--^-

Medlem
Natt + åska + mutanter = Skrämande?

Sugen jag blir på att lira spelet, men vågar inte köpa det eftersom det gamla inte funkar på min dator. Har 8800GTS 320MB versionen som gör att det bluescreenar och startar om datorn när man laddar nästa zon i vanliga Stalker. Enda möjligheten jag har är att gå tillbaka till en jättegammal drivis (och få 15-20% sämre prestanda).

Men det ser grymt coolt ut... läskigt också.

Medlem

Hade samma problem som dig Dvorak. BSODade i ettan, funkar dock felfritt i clear sky med senaste drivrutinerna.

Medlem

wow, stiligt. Har varken nerverna eller systemet för det spelet.

Medlem

Läste att de senaste drivisarna fixade det problemet så idag har jag spenderat en ohälsosamt lång tid i Tjernobyl (originalet), grymt skoj!

1
Skriv svar