Epic Games också hackade

Medlem
Skrivet av FUtech:

Någon som vet lite mer konkret vad denna hacker drive handlar om?
Verkar som om ingen går säker för attackerna...

Forum blir hackade hela tiden. Det har självfallet inget med attacken mot Sony att göra. Det handlar bara om att fiska fram lite epostadresser snabbt.

Skrivet av robineng:

Dom här hacker attackerna är väl nog positiva i slutändan, tvingar företagen att se över sin säkerhet och skydda uppgifter mer än dom gör nu.

Absolut. Speciellt i Sony:s fall då dem tidigare mer eller mindre skrivit kreditkortsinformation på baksidan på vykort och skickat genom tjänsterna. Inte att nämna att Sony är riktiga skitstövlar som både bryter sina egna löften och stämmer privatpersoner på ingenting.

Skrivet av SWEBarb:

Förstår inte varför dom ger sig på allt nu dessutom, bara för att en dörr är öppen har du rätt att gå in och sno och förstöra saker? jävla idioter som bara sabbar för alla idag..

Industrin är nog jävligare mot kunderna än hackarna är mot industrin.

Medlem
Citat:

Dax skrev:
Aldrig ok att utföra något brottsligt oavsett orsak, alla cyber brott bör ökas på brott skadan och tillåta alla sätt att jaga rätt på dom, för mycket hänsyn tas till den personliga integriteten. Gär man någonting som är brottsligt så ska man spåras och få ett saftigt skadestånd utdömt. oavsett copyrigt brott eller hacker attack

Om du inte har barn med Beatrice Ask så vet alla vettiga människor att en IP-adress eller datornamn aldrig blir bevis nog vid brott, därav är cyberbrott i skuggan.

Och nej, det du snackar om "hänsyn" till personlig integritet finns inte. Regeringen och EU kör över allting personlig integritet betyder totalt i införandet av effektlösa övervakningsorgan utan att kunna bekämpa faktisk brottslighet. Skadestånd skall utfärdas i relation till skada skedd, inget annat, din nöt. Särskrivning är ett större problem än cyberbrott.

Medlem

hacka battle.net

Medlem
Skrivet av Gidde:

Börjar spåra ut lite detta,varför denna besatthet att gå på alla spelrelaterade företag.

Är ju inte bara spelrelaterade företag. Både Citibank och IMF blev hackade i helgen och det är inte småpotatis direkt. Verkar vara en riktig storoffensiv på g

Edit: Och min mail förresten; vaknade av 40 leveransrapporter idag


signatur

I saw this wino, he was eating grapes. I was like, "Dude, you have to wait". - Mitch Hedberg

Inaktiv

Jadu.. den dagen Steam blir hackat.. stämmer jag dom.

Medlem

När Cliffy B visade upp GoW3 på E3, kommer inte ihåg om det var på presskonferensen eller om de var på en intervju, men hur som helst så sa han att GoW3 MP inte kommer vara buggit, glitchit och att ingen kommer hacka spelet. Säkert nån Hacker som såg de som en utmaning eller nåt

Jag har också tröttnat på detta, speciellt när det påverkar oss och inte bara spelföretaget. Nu vill säkert ingen grupp vara sämre än någon annan, så lär väll pågå i evigheter... Vart ska dom kamma in kosingen det kostar att återställa/uppgradera? Oss så klart!

Det vore en sak att göra det mot företaget (vilket jag inte heller stödjer) men att lägga ut och ev sälja kontoinformation för oss reggade gamers, då jädrans. Hoppas det blir riktigt hårda straff då det påverkar tokmånga.

Medlem

Internet 2 snart då...

Medlem

Sen enligt lulzsecs twitter har de också hackat bethesda

Medlem

Såg IGN skrev också om att Bethesda blivit hackat.

Medlem

Oj vad alla ska hacka allt , hoppas de inte hackar steam det skulle suga

123
Skriv svar