Inga formatöverskridande kamper i Counter-Strike: GO

Medlem

Jag undrar när jag sitter på äldreboendet om många år och läser fragzone. Kommer console vs pc flamewar fortfarande hålla på?


signatur

Intel i9 9900K @ 5000 MHz, Aorus Master Z390, GeForce RTX 4090, Corsair Vengeance RGB PRO DDR4 / CL19 / 32 GB / 4000 MHz

Medlem
Skrivet av Eisenhart73:

Jag undrar när jag sitter på äldreboendet om många år och läser fragzone. Kommer console vs pc flamewar fortfarande hålla på?

Sålänge pc spelandet överlever, ja. Vi snackar ändån 30 år här, Med väldigt hög sannolikhet är det något annat som gäller då.

Medlem

Grumbledock"
"Senast det testades gnällde PC spelarna på att de blev dominerade och krävde att få samma "fördelar" som konsolspelarna, de krävde att de också skulle få aim assist och liknande för att få "rättvisa" matcher. Detta trots deras givna överlägsenhet och fantastiska hårdvara :P"

Såvida du inte kan visa någon källa så kan du ju gå och lägga dig och fortsätta drömma där istället.
http://www.rahulsood.com/2010/07/console-gamers-get-killed-ag...

via

http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20100723/rykte-microsoft-pl...

Medlem
Skrivet av QueloR:
Skrivet av Grumbledock:

...

Vet inte varför du drar alla pc spelare med en kam sådär.

Det är inte så att man inte kan stå ut med tanken att konsol spelare är bättre. Jag tror de finns spelare på hög nivå inom konsol spelandet som utan tvekan kan matcha en datorspelare med mus.
Det är när man inte längre förlorar mot spelarens skicklighet utan mot systemet man kan bli sur.
Aim assist är en dålig lösning, behöver inte skkylla detta på griniga pc spelare.

Tro gör vi i kyrkan. Utanför, baserar vi saker och ting på fakta.

Medlem

bra jobbat valve +1 ! Hail Counter STrike !

Medlem

Grumbledock är ett pinsamt skämt och ingen bör ta hans konsolpropaganda seriöst.

Medlem

Typiskt! Jag hade sett fram emot att matcha gamepad mot mus/tangentbord för först gången!

Medlem
Skrivet av qun0:

jämnare? du vet väl om att pc spelarna skulle sopa banan med konsolspelare? cs på konsol skulle vara så jävla dåligt. Försök inte snacka om något du inte vet.

Själv är jag en ytters medioker gamer. jag är långt från skillad och jag har ingen erfarenhet av just CS. Men på PC har jag, användandes handkontroll, varit MVP vid flera tillfällen i Battlefield 3, Crysis 2 och Homefront. Med det vill jag inte skryta, bara förklara att det inte är någon astronomisk skillnad mellan mus+tangentbord och Handkontroll när det kommer till vanliga gamers. En vanlig konsolspelare är ungefär lika duktig som en vanlig PC spelare och jag ser inte varför man inte skulle kunna spela matcher med varandra.

Medlem

Konsol? Sånt är väl till för typ Super Mario?

Medlem

Tangentbord+mus har högre kapacitet då det gäller förflyttning och sikte om man jämför med konsol. PS3:an har stöd för tangentbord+mus och man kan använda dessa i Unreal Tournament 3 på PS3. Jag tror att Valve tog bort cross-plattform i CS:GO eftersom att de flesta konsol gamers spelar i soffan, och är inte villiga att koppla i tangentbord. Många konsol gamers är också mycket bättre på FPS med handkontroll än mus+tangentbord, även fast mus+tangentbord är kvickare då det gäller FPS. Konsolspelarna är ovana med mus och tangentbord.

Skrivet av Typhor:

Men på PC har jag, användandes handkontroll, varit MVP vid flera tillfällen i Battlefield 3, Crysis 2 och Homefront.

Att endast konstatera faktumet säger absolut ingenting. Du kunde lika gärna blivit MVP med ratt & pedaler. Fan, du kan få MVP status AFK under rätta omständigheter! Oavsett vilken liga du spelade i så har gamepads så pass stora restriktioner när de ställs upp emot möss att tävlingar på lika villkor skulle vara stora skämt. Speciellt i snabba fps som kräver vertikala som horisontella rörelser, typ Unreal Tournament. Tänker mig Morpheus - instagib - 125% speed, Gamepads VS Mice... Skrattfest!

Edit. Du har däremot en poäng, så stor skillnad är det inte

Medlem

Bra beslut av Valve.

Medlem

bra att någon äntligen fattar det

Inaktiv

Tror att cs go kmr floppa

Medlem

Valve står snart ensam som den ända stora studio som inte sålt ut sig till konsolmarknaden och all deg som den inbringar.
Gabe the man!
Man trodde att dice tillhörde den gruppen men ej, efter konsolporten bf3 är även de 100% sellouts till den marknaden.
Finns inget i det spelet som är riktat till pc, dom har inte ens ändrat menyer eller kartor med funktioner som ej funkar på konsol, men som var självklara i tidigare bf titlar på pc. Vi fick nöja oss med en ren och skär port.
Jag hade inte klagat om det inte va så att de gick ut och sa att det va ett spel som man fokuserade på pc plattformen i utvecklingsstadiet.

http://www.youtube.com/watch?v=zk9INOq4Wyc

Tacka vet jag Valve, när de säger att det är pc som gäller så menar dem det. det är inget jävla PR stunt för att locka köpare.

Inaktiv

Left 4 Dead skit.. molotovs och annat skit. Nej nej! 1.6 eller Source... varför inte bara blanda dom på rätt sätt.

Medlem
Skrivet av QueloR:
Skrivet av Grumbledock:

...

Vet inte varför du drar alla pc spelare med en kam sådär.

Det är inte så att man inte kan stå ut med tanken att konsol spelare är bättre. Jag tror de finns spelare på hög nivå inom konsol spelandet som utan tvekan kan matcha en datorspelare med mus.
Det är när man inte längre förlorar mot spelarens skicklighet utan mot systemet man kan bli sur.
Aim assist är en dålig lösning, behöver inte skkylla detta på griniga pc spelare.

Varför inte, här på FZ drar ju Pc spelarna alla som någonsin rört en konsol över en kam, så att ge igen med samma mynt är väl det enda sättet att få budskapet att gå fram?
Att försöka sig på en vettig diskussion eller liknande är ju bevisligen poänglöst, har testats så ofta, men fanboys är fanboys.
Det är dessa som inte kan acceptera att det finns bra konsolspelare, eller att bra konsolspelare med lätthet kan matcha en dålig PC spelare, i rätt spel skulel de nog kunna matcha bra PC spelare också, men då måste spelet vara så pass avancerat att taktik och teamplay, kartkontroll och liknande spelar roll, inte bara precision och musacceleration
Aim assist är en lösning som använts länge för att kompensera för såväl dålig precision som dåligt nätverk och dliga spelare, men med tiden försvinner det allt mer. Att sen griniga PC spelare vägrar acceptera detta är väl deras problem, den dagen jag här ser en enda konsol-relaterad nyhet utan att de vanliga PC-p12orna gråter floder, då blir jag imponerad. Men det lär aldrig ske är jag rädd.

Skrivet av Tybalt:

Mus har bättre precision än handkontroll.

Att börja sprida sina fördomar om PC-spelare om man inte kan acceptera ovanstående faktum är rätt barnsligt.

Ingen har väl påstått något annat, läs först och skriv sedan, tänk gärna lite mellan de två, så ska du nog se att det går bra.
Dr consolelove, or how I stopped worrying about the console gamers, en film väl värd att se
Fördomar om Pc spelare ser jag inget heller, bara väl bekräftade fakta som om och om igen dementeras i diverse trådar med detta ständiga gnäll och klagande, rent löjligt, trodde en gamers favorithobby var att spela inte gråta ut i forum, men saknas det spel och får man bara portar så svider det väl...
Fanns gott om skriverier på den tiden då Shadowrun fortfarande var aktivt, till och med på det officiella forumet om minnet inte sviker helt, där just PC spelare klagade i tråd efter tråd (som vanligt) på att konsolspelarna hade alldeles för stora fördelar. Att de skulle spela helt utan aim assist eller att PC-spelarna skulle få samma handikapp för "rättvisa matcher". Den som orkar kan googla efter det, men att hitta det är inte så lätt då ämnet varit ganska dött sen shadowrun floppade av förståeliga skäl, varken PC eller konsolspelare hade särskilt kul.

Det är omöjligt att göra en duglig FPS-cross platform gaming experience, så är det bara. PC har en klar fördel generellt med den högre precisionen, och om spelet då försöker motverka detta för att balansera det hela, hatas det av PC spelarna som inte får vara överlägsna.
Om spelet är ett rent FPS där PC spelarna får ha sitt handikapp, sin fördel i fred, då känner de sig duktiga och gillar spelet, blir lite som att lira CoD, du kan inte misslyckas, men spelet floppar ändå då PC spelarna inte köper det i nog stor mängd och konsolspelarna avstår.

det roliga är trots en rejäl mängd respons så är det ingen som på något sätt argumenterat mot mitt inlägg eller dess poäng, kanske för att den var sann och det sved. I god ordning så fokuserar man på en liten del, satsar helt på att diskutera den och skiter i resten. Ett väldigt enkelt sätt att vrida bort fokus och glömma huvudfrågan, ett enkelt sätt att undvika ett nederlag genom att helt enkelt inte ta striden.
Tror att PC fanboys och normala spelare, såväl som konsoldito, inte vill ha cross-platform gaming egentligen. Det kan per definition inte bli bra, iaf inte i simpla "run and gun" FPS som älskas så högt av båda grupperna, möjligtvis i RPG, racing, simulatorer, fighting och så mycket annat, eller ett rent taktiskt FPS, men återigen, vem skulle köpa det idag?
Dagens "gamers" spelar inte för att bli bra, eller för att ha kul, de spelar för att vinna och vara överlägsna, även om de måste spela mot klart underlägset motstånd eller måste skaffa dyra fördelar för att vinna (dyr hårdvara). Varför är CoD så stort? Varför är Bf3 förenklat till en löjlig buskcampande sniper-sandlåda med fordonsinslag?
För att ett fåtal spelare då kan få ligga där i busken, eller köra sin älskade OP-maskin, och tro att de är bra. För att de aldrig skulle våga, eller kunna, slåss i ett balanserat spel på lika villkor, därför säljer sådana spel också dåligt. Competetive gamign är dött, allt idag är stathorande p12or med sina CoD kloner, på PC och på konsol.

Medlem

...Grumbeldock kastar sten i glashus som vanligt... Fanboy som kallar andra för fanboy.

Den dagen jag ser en PC-nyhet utan att dom vanliga konsol P12orna gråter floder, då blir jag imponerad. - Skulla man kunna kontra med, för så är det ju.

Det handlar inte om att spelare med mus/keyboard "måste vinna utan att gråta", folk vill ju ha motstånd och en utmaning när dom spelar ett tävlingsinriktat spel online!

Det är inget fel i att spela med handkontroll - i dom spel som passar för det. Sen måste ju inte allting vara en tävling heller, jag spelar en del SP spel med HK, t.om. på PC ( dock aldrig FPS ).

För övrigt favoriserar jag COOP-spel nuförtiden, så jag är inte så tävlingsinriktad själv längre, men har många år av FPS bakom mig

Men jag förstår att det är svårt att få det att fungera bra i CSGO. Inte enbart för kontroll-skillnaderna, utan även för patchandet och licenkostnaderna till konsoltillverkarna det medför, om dom vill hålla spelet på samma patchnivå för att vara kompatibelt med PC-versionen.


signatur

"We think there is a fundamental misconception about piracy. Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem" - Gabe Newell

Medlem

hade varit kul om de hade det aktiverat den första veckan efter release. Då hade alla konsoltards insett att handkontroll inte håller en chans när det gäller precision över mus o tangentbord. Har träffat skitmånga som tror att de kan ta pc-spelare med handkontroll... Det hade värmt min själ.


signatur

MB: ASUS P6TD-DELUXE |CPU: Core i7 960 @ 4.3 Ghz |RAM: 12GB DDR3 CL7 1600MHZ | GPU:RADEON HD 5970 |HD: SSD Corsair Force|

Inaktiv
Skrivet av Grumbledock:
Skrivet av QueloR:
Skrivet av Grumbledock:

...

Vet inte varför du drar alla pc spelare med en kam sådär.

Det är inte så att man inte kan stå ut med tanken att konsol spelare är bättre. Jag tror de finns spelare på hög nivå inom konsol spelandet som utan tvekan kan matcha en datorspelare med mus.
Det är när man inte längre förlorar mot spelarens skicklighet utan mot systemet man kan bli sur.
Aim assist är en dålig lösning, behöver inte skkylla detta på griniga pc spelare.

Varför inte, här på FZ drar ju Pc spelarna alla som någonsin rört en konsol över en kam, så att ge igen med samma mynt är väl det enda sättet att få budskapet att gå fram?
Att försöka sig på en vettig diskussion eller liknande är ju bevisligen poänglöst, har testats så ofta, men fanboys är fanboys.
Det är dessa som inte kan acceptera att det finns bra konsolspelare, eller att bra konsolspelare med lätthet kan matcha en dålig PC spelare, i rätt spel skulel de nog kunna matcha bra PC spelare också, men då måste spelet vara så pass avancerat att taktik och teamplay, kartkontroll och liknande spelar roll, inte bara precision och musacceleration
Aim assist är en lösning som använts länge för att kompensera för såväl dålig precision som dåligt nätverk och dliga spelare, men med tiden försvinner det allt mer. Att sen griniga PC spelare vägrar acceptera detta är väl deras problem, den dagen jag här ser en enda konsol-relaterad nyhet utan att de vanliga PC-p12orna gråter floder, då blir jag imponerad. Men det lär aldrig ske är jag rädd.

Skrivet av Tybalt:

Mus har bättre precision än handkontroll.

Att börja sprida sina fördomar om PC-spelare om man inte kan acceptera ovanstående faktum är rätt barnsligt.

Ingen har väl påstått något annat, läs först och skriv sedan, tänk gärna lite mellan de två, så ska du nog se att det går bra.
Dr consolelove, or how I stopped worrying about the console gamers, en film väl värd att se
Fördomar om Pc spelare ser jag inget heller, bara väl bekräftade fakta som om och om igen dementeras i diverse trådar med detta ständiga gnäll och klagande, rent löjligt, trodde en gamers favorithobby var att spela inte gråta ut i forum, men saknas det spel och får man bara portar så svider det väl...
Fanns gott om skriverier på den tiden då Shadowrun fortfarande var aktivt, till och med på det officiella forumet om minnet inte sviker helt, där just PC spelare klagade i tråd efter tråd (som vanligt) på att konsolspelarna hade alldeles för stora fördelar. Att de skulle spela helt utan aim assist eller att PC-spelarna skulle få samma handikapp för "rättvisa matcher". Den som orkar kan googla efter det, men att hitta det är inte så lätt då ämnet varit ganska dött sen shadowrun floppade av förståeliga skäl, varken PC eller konsolspelare hade särskilt kul.

Det är omöjligt att göra en duglig FPS-cross platform gaming experience, så är det bara. PC har en klar fördel generellt med den högre precisionen, och om spelet då försöker motverka detta för att balansera det hela, hatas det av PC spelarna som inte får vara överlägsna.
Om spelet är ett rent FPS där PC spelarna får ha sitt handikapp, sin fördel i fred, då känner de sig duktiga och gillar spelet, blir lite som att lira CoD, du kan inte misslyckas, men spelet floppar ändå då PC spelarna inte köper det i nog stor mängd och konsolspelarna avstår.

det roliga är trots en rejäl mängd respons så är det ingen som på något sätt argumenterat mot mitt inlägg eller dess poäng, kanske för att den var sann och det sved. I god ordning så fokuserar man på en liten del, satsar helt på att diskutera den och skiter i resten. Ett väldigt enkelt sätt att vrida bort fokus och glömma huvudfrågan, ett enkelt sätt att undvika ett nederlag genom att helt enkelt inte ta striden.
Tror att PC fanboys och normala spelare, såväl som konsoldito, inte vill ha cross-platform gaming egentligen. Det kan per definition inte bli bra, iaf inte i simpla "run and gun" FPS som älskas så högt av båda grupperna, möjligtvis i RPG, racing, simulatorer, fighting och så mycket annat, eller ett rent taktiskt FPS, men återigen, vem skulle köpa det idag?
Dagens "gamers" spelar inte för att bli bra, eller för att ha kul, de spelar för att vinna och vara överlägsna, även om de måste spela mot klart underlägset motstånd eller måste skaffa dyra fördelar för att vinna (dyr hårdvara). Varför är CoD så stort? Varför är Bf3 förenklat till en löjlig buskcampande sniper-sandlåda med fordonsinslag?
För att ett fåtal spelare då kan få ligga där i busken, eller köra sin älskade OP-maskin, och tro att de är bra. För att de aldrig skulle våga, eller kunna, slåss i ett balanserat spel på lika villkor, därför säljer sådana spel också dåligt. Competetive gamign är dött, allt idag är stathorande p12or med sina CoD kloner, på PC och på konsol.

Orkar inte läsa allt ditt ordbajs men har du snackat tillräckligt nu eller måste vi dras ännu mer med åsikter från en okunnig person som dig? du har spytt ut saker som aldrig stämt in någon stans. Sitt du och ta i din snabel vid din jävla konsol för du är ledsen för du inte får möta oss pc spelare i cs:go. Ingen bryr sig, att du sedan inte kommer lyckas få det motbevisat att pc spelare skulle sopa mattan med en konsol spelare var ju synd med. Sedan är jag så jävla less ditt jävla fanboy pratande om det är bättre än det och så vidare. Kör upp konsolen i röven och sluta skriva om du endast ska gnälla.

Medlem
Skrivet av qun0:
Skrivet av Grumbledock:
Skrivet av QueloR:
Skrivet av Grumbledock:

...

....

.....

Skrivet av Tybalt:

.
.....

...l.

Orkar inte läsa allt ditt ordbajs men har du snackat tillräckligt nu eller måste vi dras ännu mer med åsikter från en okunnig person som dig? du har spytt ut saker som aldrig stämt in någon stans. Sitt du och ta i din snabel vid din jävla konsol för du är ledsen för du inte får möta oss pc spelare i cs:go. Ingen bryr sig, att du sedan inte kommer lyckas få det motbevisat att pc spelare skulle sopa mattan med en konsol spelare var ju synd med. Sedan är jag så jävla less ditt jävla fanboy pratande om det är bättre än det och så vidare. Kör upp konsolen i röven och sluta skriva om du endast ska gnälla.

och nu har storfanboyen sagt sitt eller?
ser inget fel i vad Grumbledock försöker säga.
Konsol spelare med och mot PC spelare är ett ickeproblem. Det finns inget som förhindrar det och det är fullt genomförbart.
Man kan inte skylla på Aimassist för det är bara att ta bort det från ett eventuellt Cross-platform-spel. det finns ändå ingen konsollgamer som spelar med Aimassist om valet finns att stänga av det. Som f.d konsollgamer kan jag säga att det finns ingen "assist" i aimassist, det stjälper bra mycket mer än vad det hjälper.

Inaktiv
Skrivet av Typhor:
Skrivet av qun0:
Skrivet av Grumbledock:
Skrivet av QueloR:
Skrivet av Grumbledock:

...

....

.....

Skrivet av Tybalt:

.
.....

...l.

Orkar inte läsa allt ditt ordbajs men har du snackat tillräckligt nu eller måste vi dras ännu mer med åsikter från en okunnig person som dig? du har spytt ut saker som aldrig stämt in någon stans. Sitt du och ta i din snabel vid din jävla konsol för du är ledsen för du inte får möta oss pc spelare i cs:go. Ingen bryr sig, att du sedan inte kommer lyckas få det motbevisat att pc spelare skulle sopa mattan med en konsol spelare var ju synd med. Sedan är jag så jävla less ditt jävla fanboy pratande om det är bättre än det och så vidare. Kör upp konsolen i röven och sluta skriva om du endast ska gnälla.

och nu har storfanboyen sagt sitt eller?
ser inget fel i vad Grumbledock försöker säga.
Konsol spelare med och mot PC spelare är ett ickeproblem. Det finns inget som förhindrar det och det är fullt genomförbart.
Man kan inte skylla på Aimassist för det är bara att ta bort det från ett eventuellt Cross-platform-spel. det finns ändå ingen konsollgamer som spelar med Aimassist om valet finns att stänga av det. Som f.d konsollgamer kan jag säga att det finns ingen "assist" i aimassist, det stjälper bra mycket mer än vad det hjälper.

Har aldrig nämnt något om aimassist ditt blinda fan. Sedan så har jag aldrig sagt jag är ett fanboy vilket du verkar kunna tolka allt till efter lite text. Jag har inget emot konsoler men anser att en konsol spelare har ingen match mot en pc spelare för du har bättre reflexer i fps spel med mus och tangentbord jämfört med en kontroll.
Mycket av det du skrivit hör ihop med det andra sagt. Du kanske ska ta och skaffa glasögon så du ser vad du gör. eller är du bara allmänt patetisk och vill kasta skit på folk innan du vet ett jota.
Kör upp dina egna kommentarer i röven nästa gång för dina påståenden var ren dynga

Medlem
Skrivet av qun0:

Har aldrig nämnt något om aimassist ditt blinda fan. Sedan så har jag aldrig sagt jag är ett fanboy vilket du verkar kunna tolka allt till efter lite text. Jag har inget emot konsoler men anser att en konsol spelare har ingen match mot en pc spelare för du har bättre reflexer i fps spel med mus och tangentbord jämfört med en kontroll.
Mycket av det du skrivit hör ihop med det andra sagt. Du kanske ska ta och skaffa glasögon så du ser vad du gör. eller är du bara allmänt patetisk och vill kasta skit på folk innan du vet ett jota.
Kör upp dina egna kommentarer i röven nästa gång för dina påståenden var ren dynga

Aimassist var inte personligt riktat åt dig, det råkar bara vara något som kommer upp ständigt, Även i kommentarerna du själv Citerat här. Sedan så undrar jag vad du vinner på att svära och förolämpa folk? tillför det något till diskussionen?
Åter igen "Konsolspelare med och mot PC spelare är ett ickeproblem. Det finns inget som förhindrar det och det är fullt genomförbart."
Ser ingen anledning till vad folk ska ha emot detta, musens överlägsenhet är ett faktum, ingen ifrågasätter det. Men den genomsnittlige PC spelaren är ungefär lika skicklig som den genomsnittlige Konsollspelare. Att spela tillsammans är således genomförbart och fungerande.

Att spela med handkontroll fungerar utmärkt på de PC-FPS-spel som stödjer det, så vad är skillnaden med att lägga till konsollspelarna? Ingen.
Sedan kommer det förmodligen att finnas ett alternativ, (i ett eventuellt cross-plattform-spel) att välja mellan servrar som är konsoll med pc, eller bara pc/ bara Konsoll.

Inaktiv
Skrivet av Typhor:
Skrivet av qun0:

Har aldrig nämnt något om aimassist ditt blinda fan. Sedan så har jag aldrig sagt jag är ett fanboy vilket du verkar kunna tolka allt till efter lite text. Jag har inget emot konsoler men anser att en konsol spelare har ingen match mot en pc spelare för du har bättre reflexer i fps spel med mus och tangentbord jämfört med en kontroll.
Mycket av det du skrivit hör ihop med det andra sagt. Du kanske ska ta och skaffa glasögon så du ser vad du gör. eller är du bara allmänt patetisk och vill kasta skit på folk innan du vet ett jota.
Kör upp dina egna kommentarer i röven nästa gång för dina påståenden var ren dynga

Aimassist var inte personligt riktat åt dig, det råkar bara vara något som kommer upp ständigt, Även i kommentarerna du själv Citerat här. Sedan så undrar jag vad du vinner på att svära och förolämpa folk? tillför det något till diskussionen?
Åter igen "Konsolspelare med och mot PC spelare är ett ickeproblem. Det finns inget som förhindrar det och det är fullt genomförbart."
Ser ingen anledning till vad folk ska ha emot detta, musens överlägsenhet är ett faktum, ingen ifrågasätter det. Men den genomsnittlige PC spelaren är ungefär lika skicklig som den genomsnittlige Konsollspelare. Att spela tillsammans är således genomförbart och fungerande.

Att spela med handkontroll fungerar utmärkt på de PC-FPS-spel som stödjer det, så vad är skillnaden med att lägga till konsollspelarna? Ingen.
Sedan kommer det förmodligen att finnas ett alternativ, (i ett eventuellt cross-plattform-spel) att välja mellan servrar som är konsoll med pc, eller bara pc/ bara Konsoll.

Om du syftar på dom ska du väl kommentera åt den personen och inte sitta och nästna påstå att jag säger sådant om aim assist eller hur?

Och sedan har jag aldrig sagt något om att det är illa men jag vil bara inte ha konsol vs pc spelare och tycker det är jävligt skönt att slippa.
Jag anser ännu att en skicklig konsolspelare inte har en chans mot en pc spelare för du kan vara skicklig på olika saker. Därav bara för du är jävligt bra via konsol i fps spel så innebär det inte att du kan jämföras som lika bra som en pc spelare med tangentbord och mus det bör du själv veta.

Och varför jag valde att vara otrevlig var för att du fick för dig att det är helt okej att kalla mig fanboy från ingenstans då du inte har någon kunskap eller vetskap om vad jag gillar. Så försök komma med något vettigare angående detta

Medlem
Skrivet av qun0:
Skrivet av Typhor:
Skrivet av qun0:

Har aldrig nämnt något om aimassist ditt blinda fan. Sedan så har jag aldrig sagt jag är ett fanboy vilket du verkar kunna tolka allt till efter lite text. Jag har inget emot konsoler men anser att en konsol spelare har ingen match mot en pc spelare för du har bättre reflexer i fps spel med mus och tangentbord jämfört med en kontroll.
Mycket av det du skrivit hör ihop med det andra sagt. Du kanske ska ta och skaffa glasögon så du ser vad du gör. eller är du bara allmänt patetisk och vill kasta skit på folk innan du vet ett jota.
Kör upp dina egna kommentarer i röven nästa gång för dina påståenden var ren dynga

Aimassist var inte personligt riktat åt dig, det råkar bara vara något som kommer upp ständigt, Även i kommentarerna du själv Citerat här. Sedan så undrar jag vad du vinner på att svära och förolämpa folk? tillför det något till diskussionen?
Åter igen "Konsolspelare med och mot PC spelare är ett ickeproblem. Det finns inget som förhindrar det och det är fullt genomförbart."
Ser ingen anledning till vad folk ska ha emot detta, musens överlägsenhet är ett faktum, ingen ifrågasätter det. Men den genomsnittlige PC spelaren är ungefär lika skicklig som den genomsnittlige Konsollspelare. Att spela tillsammans är således genomförbart och fungerande.

Att spela med handkontroll fungerar utmärkt på de PC-FPS-spel som stödjer det, så vad är skillnaden med att lägga till konsollspelarna? Ingen.
Sedan kommer det förmodligen att finnas ett alternativ, (i ett eventuellt cross-plattform-spel) att välja mellan servrar som är konsoll med pc, eller bara pc/ bara Konsoll.

Om du syftar på dom ska du väl kommentera åt den personen och inte sitta och nästna påstå att jag säger sådant om aim assist eller hur?

Och sedan har jag aldrig sagt något om att det är illa men jag vil bara inte ha konsol vs pc spelare och tycker det är jävligt skönt att slippa.
Jag anser ännu att en skicklig konsolspelare inte har en chans mot en pc spelare för du kan vara skicklig på olika saker. Därav bara för du är jävligt bra via konsol i fps spel så innebär det inte att du kan jämföras som lika bra som en pc spelare med tangentbord och mus det bör du själv veta.

Och varför jag valde att vara otrevlig var för att du fick för dig att det är helt okej att kalla mig fanboy från ingenstans då du inte har någon kunskap eller vetskap om vad jag gillar. Så försök komma med något vettigare angående detta

Du kallade andra själv för fanboy. men tillbaks till huvudsaken. Jag spelar varje FPS som har Handkontroll stöd med Handkontroll till PC och det fungerar utmärkt, har aldrig känt mig begränsad av handkontrollen. har aldrig känt mig ägd av mina motståndare pågrund av handkontrollen. Det fungerar utmärkt att möta mus+tangentbord spelare med handkontrollen. Den astronomiska skillnaden kontrollerna imellan är en myt när det kommer till vanliga casual gamers. jag ser ingen anledning till att inte ha ett alternativ för de som vill spela med varandra mellan platformarna

Medlem
Skrivet av Typhor:
Skrivet av qun0:
Skrivet av Typhor:
Skrivet av qun0:

Har aldrig nämnt något om aimassist ditt blinda fan. Sedan så har jag aldrig sagt jag är ett fanboy vilket du verkar kunna tolka allt till efter lite text. Jag har inget emot konsoler men anser att en konsol spelare har ingen match mot en pc spelare för du har bättre reflexer i fps spel med mus och tangentbord jämfört med en kontroll.
Mycket av det du skrivit hör ihop med det andra sagt. Du kanske ska ta och skaffa glasögon så du ser vad du gör. eller är du bara allmänt patetisk och vill kasta skit på folk innan du vet ett jota.
Kör upp dina egna kommentarer i röven nästa gång för dina påståenden var ren dynga

Aimassist var inte personligt riktat åt dig, det råkar bara vara något som kommer upp ständigt, Även i kommentarerna du själv Citerat här. Sedan så undrar jag vad du vinner på att svära och förolämpa folk? tillför det något till diskussionen?
Åter igen "Konsolspelare med och mot PC spelare är ett ickeproblem. Det finns inget som förhindrar det och det är fullt genomförbart."
Ser ingen anledning till vad folk ska ha emot detta, musens överlägsenhet är ett faktum, ingen ifrågasätter det. Men den genomsnittlige PC spelaren är ungefär lika skicklig som den genomsnittlige Konsollspelare. Att spela tillsammans är således genomförbart och fungerande.

Att spela med handkontroll fungerar utmärkt på de PC-FPS-spel som stödjer det, så vad är skillnaden med att lägga till konsollspelarna? Ingen.
Sedan kommer det förmodligen att finnas ett alternativ, (i ett eventuellt cross-plattform-spel) att välja mellan servrar som är konsoll med pc, eller bara pc/ bara Konsoll.

Om du syftar på dom ska du väl kommentera åt den personen och inte sitta och nästna påstå att jag säger sådant om aim assist eller hur?

Och sedan har jag aldrig sagt något om att det är illa men jag vil bara inte ha konsol vs pc spelare och tycker det är jävligt skönt att slippa.
Jag anser ännu att en skicklig konsolspelare inte har en chans mot en pc spelare för du kan vara skicklig på olika saker. Därav bara för du är jävligt bra via konsol i fps spel så innebär det inte att du kan jämföras som lika bra som en pc spelare med tangentbord och mus det bör du själv veta.

Och varför jag valde att vara otrevlig var för att du fick för dig att det är helt okej att kalla mig fanboy från ingenstans då du inte har någon kunskap eller vetskap om vad jag gillar. Så försök komma med något vettigare angående detta

Du kallade andra själv för fanboy. men tillbaks till huvudsaken. Jag spelar varje FPS som har Handkontroll stöd med Handkontroll till PC och det fungerar utmärkt, har aldrig känt mig begränsad av handkontrollen. har aldrig känt mig ägd av mina motståndare pågrund av handkontrollen. Det fungerar utmärkt att möta mus+tangentbord spelare med handkontrollen. Den astronomiska skillnaden kontrollerna imellan är en myt när det kommer till vanliga casual gamers. jag ser ingen anledning till att inte ha ett alternativ för de som vill spela med varandra mellan platformarna

Tycker att ni goa gubbar ska ta och mötas face to face en med handkontroll uppkörd i röven och den andra med en mus. Sen ska ni battle it out. UNLEASH THE KRAKEN!!


signatur

MB: ASUS P6TD-DELUXE |CPU: Core i7 960 @ 4.3 Ghz |RAM: 12GB DDR3 CL7 1600MHZ | GPU:RADEON HD 5970 |HD: SSD Corsair Force|

Medlem
Skrivet av Typhor:
Skrivet av qun0:
Skrivet av Typhor:
Skrivet av qun0:

Har aldrig nämnt något om aimassist ditt blinda fan. Sedan så har jag aldrig sagt jag är ett fanboy vilket du verkar kunna tolka allt till efter lite text. Jag har inget emot konsoler men anser att en konsol spelare har ingen match mot en pc spelare för du har bättre reflexer i fps spel med mus och tangentbord jämfört med en kontroll.
Mycket av det du skrivit hör ihop med det andra sagt. Du kanske ska ta och skaffa glasögon så du ser vad du gör. eller är du bara allmänt patetisk och vill kasta skit på folk innan du vet ett jota.
Kör upp dina egna kommentarer i röven nästa gång för dina påståenden var ren dynga

Aimassist var inte personligt riktat åt dig, det råkar bara vara något som kommer upp ständigt, Även i kommentarerna du själv Citerat här. Sedan så undrar jag vad du vinner på att svära och förolämpa folk? tillför det något till diskussionen?
Åter igen "Konsolspelare med och mot PC spelare är ett ickeproblem. Det finns inget som förhindrar det och det är fullt genomförbart."
Ser ingen anledning till vad folk ska ha emot detta, musens överlägsenhet är ett faktum, ingen ifrågasätter det. Men den genomsnittlige PC spelaren är ungefär lika skicklig som den genomsnittlige Konsollspelare. Att spela tillsammans är således genomförbart och fungerande.

Att spela med handkontroll fungerar utmärkt på de PC-FPS-spel som stödjer det, så vad är skillnaden med att lägga till konsollspelarna? Ingen.
Sedan kommer det förmodligen att finnas ett alternativ, (i ett eventuellt cross-plattform-spel) att välja mellan servrar som är konsoll med pc, eller bara pc/ bara Konsoll.

Om du syftar på dom ska du väl kommentera åt den personen och inte sitta och nästna påstå att jag säger sådant om aim assist eller hur?

Och sedan har jag aldrig sagt något om att det är illa men jag vil bara inte ha konsol vs pc spelare och tycker det är jävligt skönt att slippa.
Jag anser ännu att en skicklig konsolspelare inte har en chans mot en pc spelare för du kan vara skicklig på olika saker. Därav bara för du är jävligt bra via konsol i fps spel så innebär det inte att du kan jämföras som lika bra som en pc spelare med tangentbord och mus det bör du själv veta.

Och varför jag valde att vara otrevlig var för att du fick för dig att det är helt okej att kalla mig fanboy från ingenstans då du inte har någon kunskap eller vetskap om vad jag gillar. Så försök komma med något vettigare angående detta

Du kallade andra själv för fanboy. men tillbaks till huvudsaken. Jag spelar varje FPS som har Handkontroll stöd med Handkontroll till PC och det fungerar utmärkt, har aldrig känt mig begränsad av handkontrollen. har aldrig känt mig ägd av mina motståndare pågrund av handkontrollen. Det fungerar utmärkt att möta mus+tangentbord spelare med handkontrollen. Den astronomiska skillnaden kontrollerna imellan är en myt när det kommer till vanliga casual gamers. jag ser ingen anledning till att inte ha ett alternativ för de som vill spela med varandra mellan platformarna

Jag antar att ni överdriver en smula nu. Jag spelar själv med normala kontroller vanligtvis, men även X-box handkontroll i vissa fall, och för att testa. En handkontroll är alltid långsammare att sikta med, men vissa kanske tycker det är kul? ( eller har inte kapacitet att mentalt eller fysiskt klara mer! )

Att spela mellan plattformar handlar om mer än kontrollerna dock, låsta plattformar är tråkigt...


signatur

"We think there is a fundamental misconception about piracy. Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem" - Gabe Newell

12
Skriv svar